2777
2789

❤️❤️❤️❤️❤️توجه ❤️❤️❤️❤️❤️❤️توجه 

فقط 

جز 

۱۷

و

۱۹

باقی مونده 

عزیزای دلم  کمک کنید که این دو جز هم  برداشته بشه 😍😍😘😘❤️🌱🌱🌱

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

مممنونم خواهری خدا خیرت بده 

فداتشم

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

❤❤❤❤

۱۳۳ بار سوره فجر قرائت شد🙏🙏🙏

ختم تموم شد اجر همتون با ارباب بی کفن

به ابجد امام حسین شروع کردیم و به ابجد حضرت عباس تموم شد😭😭😭😭😭

ای که حاجت به حسین میطلبی دقت کن 

پرچم شاه بسوی حرم عباس است 😭😭😭😭😭😭

عزیزان فقط 

جز 

۱۹

باقی مونده 

کسی نیست 🙏❤️؟ 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

ددورت بگردم ممنونم ازت خواهر گلم  اجرت با امام حسین مهربوتم❤❤

خدانکنه عزیزم 

مرسی بابت دعای قشنگت 🙏❤️

❤❤❤❤ ۱۳۳ بار سوره فجر قرائت شد🙏🙏🙏 ختم تموم شد اجر همتون با ارباب بی کفن به ابجد امام حسین شروع ...

جدی من تازه میخواستم بیام  ختم بر دارم 

الهییی هزار مرتبه شکر 😍🤲🏻❤️

عزیزان فقط  جز  ۱۹ باقی مونده  کسی نیست 🙏❤️؟

سلام.  اگه هنوز مونده من میخونم

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
بله گلم فدای تو بشم خواهر  شما اندازه صد نفر زحمت کشیدی

خدانکنه عزیزم 

لطف داری 🌱❤️

سلام.  اگه هنوز مونده من میخونم

ختم قرآنی که من گذاشتم عزیزم تمام شد 

مثل اینکه یکی از کاربر های دیگه باز ختم قران گذاشتن میتونی  تو اون ختم شرکت کنی 😍🌱 

یگانه جان لینکشو گذاشتن ❤️❤️❤️

ختم قرآنی که من گذاشتم عزیزم تمام شد  مثل اینکه یکی از کاربر های دیگه باز ختم قران گذاشتن میتو ...

باشه عزیزم ممنون♥

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c

عزیزان اگه مایلید ختم ۳۱۳ تا دعای عهد برای ظهور امام  غایب و نجات آقامحمدهم بزارید