2777
2789
گلم شب بيست و سوم خيلى طلب خير كن درهاى آسمان باز هست شك نكن تغيير عالى اتفاق ميافته ختم استغفار مخص ...

چشم عزیزم ممنونتم التماس دعا دارم شاید دعای شما برام معجزه کنه آبجی💙

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چچشم خواهری

چشمت سلامت و پرنور به نور اجابت. 

گلم اگه صد و بيست و هشت مرتبه سوره فجر هديه به امام حسين ع از صبح گذاشتى صدام كن. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
چشم عزیزم ممنونتم التماس دعا دارم شاید دعای شما برام معجزه کنه آبجی💙

روى چشم اسماتون رو مينويسم و براتون از صميم قلب دعا ميكنم. 

من خيلى اميدوارم امسال سال خيلى خوبى ميشه برات. 

روى چشم اسماتون رو مينويسم و براتون از صميم قلب دعا ميكنم.  من خيلى اميدوارم امسال سال خيلى خو ...

گلم به لطف خدا اگه توفيقش نصيبم بشه ختم واقعه آيت الله فاطمى نيا رو براتون ميخونم. 

عزیزمی الهی برای همه سال خوبی باشه برای من روسیاه هم إن شاالله 💙

نگو روسياه. ان شاء الله سربلند و روسفيدى. 

گلم روسفيدى پيش خدا خوبه وگرنه بنده ها هر كارى كنى آخر يه عده ناراضى هستن. 

هستم خواهری شرمنده حالم خوب نیست😭😭😭

میدونم دلت از همه دنیا شکستس  ولی تو ، تکیه گاهت از جنس خداست خدای ماهم به هرکاری تواناست  پس نبینم دلت بلرزه  .  

محمدت سه سال برای خادمی امام حسین اسم نوشت صاف همین موقع که ایشون در این شرایط هستن به اسمشون در اومد  این یعنی چی ؟! یعنی خدا هست ، خدا میبیند ، خدا می‌شنود   و امام حسین منتظر خادمی محمدت. به وقتش خدا چشماشو باز میکنه  در این موضوع شکی نیست 🙏 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

گلی بخدا روبیکا ندارم بله دارم و واتساپ و تلگرام 

قسم نخور عزیزم     دوست داشتی ایدی تلگرام یا شمارتو به یکی از کاربرا که فعال بده وقتایی که نیستی حالتو ازشون بپرسیم ، لااقل نگرانت نشیم  . 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10833083/ختم-قران-برای-ظهور-آقا-امام-زمان-و-نجات-همه-بیمارا

به نیت 

🌹ظهور آقا امام زمان 

🌹نجات همه ی بیماران  مخصوصا آقا محمد نامزد  @نازنین1372    که بیش از یک ماه در کما هستن 😭🤲🏻 میخوام با دلای پاکتون برای به هوش اومدنشون دعا کنید که بالاخره این انتظار تموم بشه 

🌹نجات همه زندانی های بی گناه 

🌹نجات همه ی مستاجران 

🌹موقعیت همه ی جونا از نظر درسی تحصیلی کاری 🌹و….

قران کتاب معجزس هممون میدونیم اگه حتی یه آیه از قرانو با باور قلبی و حس خوب بخونیم قطعا تاثیرات مثبتشو تو زندگیمون میبینیم🌹🌹❤️  

چه بسا که الان هم  ماه مبارک رمضان 🌙وهم شب قدر  🌎 و انرژی و فرکانس تو این ماه خییلی بالا هست خوندن حتی یه ایه کوچیک از قران در این ماه عزیز معادل ختم کردن کل قران هست چه برسه که الان قرار چندین ایه از قران و بخونیم پس درواقع چندین بار ختم قران می‌کنیم 💪🤩 

خودمونو از این توفیق الهی بی نصیب نکنیم 🤲🏻

عزیزانی که دوست دارن از این لطف الهی بهرمند بشن خواهشا جزء خودشونو اعلام کنند که انشالله به یاری خداوند و همکاری شما تا اذان صبح ختم قران به اتمام برسه 🤲🏻❤️ 

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️توجه 

تا به این لحظه. جز 

ا

۲

۵

۳۰

برداشته شد 🙏🌱

عزیزان هرکی میتونه اعلام کنه که جه جز بر میداره تا ختم تموم بشه انشالله  🤲🏻❤️