2777
2789

سلام یگانه جونم خوبی؟ اینکه حالت چطوره خیلی مهمه چون من مطمئنم کسی که منتظرشی زودی بهوش میاد حالشم خوب خوب میشه😍 اما تو باید مواظب خودت باشی خواهری که حالت خوب باشه تا ازت انرژی بگیره اونم حالش خوب بشه💖💖 تو این شب های عزیز هر چقدر تونستم همه دوستان رو دعا میکنم اولینشم مثل همیشه خودتی عزیز دلم❤❤ همیشه به یادتم انشا.. این روز ها هم تموم میشه و به خوبی و خوشی به پای هم پیر میشن عزیزمم😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام یگانه جونم خوبی؟ اینکه حالت چطوره خیلی مهمه چون من مطمئنم کسی که منتظرشی زودی بهوش میاد حالشم خ ...

سلام خواهر مهربونم

هروقت اسمت و پیامت میبینم لبخند میاد رو لبام

ممنونم از لطفت و مهربونیت خواهر عزیزم

خدا دلت شاد بکن

یگانه جان امسال نتونستم دو هفته ی اول رو روزه بگیرم و دیروز اولین روزم بود و سر افطار و سر اعمال قدر اولین دعام شما و آقا محمد بودین ایشالله هر چه زودتر خدا دلتو شاد کنه و شیرینی ان مع العسر یسرا رو با تمام وجودت بچشی ...🌹

یگانه جان امسال نتونستم دو هفته ی اول رو روزه بگیرم و دیروز اولین روزم بود و سر افطار و سر اعمال قدر ...

عزیزدلنی خواهری

قبول باش

الهی امام زمان بهتربن سرنوشت امسال برات امضا بکن🤲🤲🤲🤲🌹🌹🌹🌹

سلام گلم بله اومد  شرایطش عین دیروز فقط مجدد سطح اکسیژنش اومده پایین خیلی😔😔😢😢😢

سلام یگانه جان خوبی؟

عزیزم نگران نباش همه چی را اون بالایی درست میکنه قطعا به اون دل پاکت که شکسته اس نگاه میکنه توی همین روزای عزیز دست رد به سینه ات نمیزنه و به حق حضرت علی آقا محمد را بر میگردونه پیشت🌹🌹

دیشب اگه قابل بوده باشم خیلیی دعات کردم انشالله که به حق آبروی حضرت زهرا همین روزا خبر خوب شدن آقا محمد را بهت میدن

مواظب خودتم باش عزیزدلم🌹❤

سلام گلم بله اومد  شرایطش عین دیروز فقط مجدد سطح اکسیژنش اومده پایین خیلی😔😔😢😢😢

عزیزم یادت نره خدا را داریم اینقدر در خونه خدا را می‌زنیم تا باز بشه مبادا ناامید بشی 💙