2777
2789
سلام عزیزم..من از اوایل تا الان هرروز میومدم تاپیک تا بلکه خبرخوبی ببینم...ولی پیامی نمیدادم...الهی ...

سلام خواهری ممنونم ازت 

الهی خیر ببینی

انشاالله خدا بهترین ها رو برای گل دخترت رقم بزنه

سلام یگانه جان قوربون دل شکستت برم امشب خیلی دعاتون کردیم انشالله آقا امام علی (ع)درحقتون پدری میکنن ...

سلام مهربونم

ممنونم ازت گلم

انشاالله که مادر عزیز شمام زود زود خوب بشه

نینی سالم بغل بگیری😘❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ميگم عزيزم اگر اذيت ميشي تروخدا رك بگو ما ديگه نپرسيم دكتر اومد يا چيشد،خداي نكرده شمارو آزرده خاطر ...

نه خواهری این چه حرفی چرا ناراحت بشم

شما و همه دوستان اینجا خواهری در حق من تموم کردید

خیلی ام ازتون ممنونم

چرا ناراحت اخ

خوشحالم میشم از اینکه بیادم هستید🌹❤

سلام مهربونم دنیا دنیا ازت ممنونم  الهی خیر این همه دعای قشنگت بشه نور داخل زندگیت عزیزم

سلام ابجی حال دلت خوبه

قربونت برم درک میکنم حالتو اخه منم چنین روزی رو کشیدم فقط نپرس ازم 

همینقدر بگم ک با پوست و استخونم درکت میکنم و میفهم حال این روزاتو

وظیفه خودم میدونم ک برای برادردینی خودم دعا کنم

ممنونم خانم گل 

مطمئن باش جدم حواسش بهت هسسسس😭😭

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

سلام ابجی حال دلت خوبه قربونت برم درک میکنم حالتو اخه منم چنین روزی رو کشیدم فقط نپرس ازم  هم ...

عزیزمی گلم

انشاالله خدا به قلب و وجود نازنینت ارامش و عشق و خوشبختی عطا بکن❤🌹🤲

خواهری چی بگم😓خوب نیست😔تو بدترین حالت ممکن فقط همین دکترش امروز گفت فقط دعاش کنید که معجزه بشه چ ...

امام حسین خودش شفاش میده بحق حضرت زهرا امیدت به خدا باشع عزیزم 💚 یا حضرت علی تو رو به پهلوی شکسته خانم فاطمه زهرا قسمت میدم اقا مجمد لهوش بیاد یا جواد ادرکنی

برای سلامتی ظهور اقا امام زمان صلوات بفرستید 🤍�
عزیزمی گلم انشاالله خدا به قلب و وجود نازنینت ارامش و عشق و خوشبختی عطا بکن❤🌹🤲

قربونت برم الهی امین درحق بچهام دعا کن ک عاقبت بخیر بشن 

الهی ۷دا بهترینترو واست رقم بزنه امشب

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

قربونت برم الهی امین درحق بچهام دعا کن ک عاقبت بخیر بشن  الهی ۷دا بهترینترو واست رقم بزنه امشب

ممنونم از مهربونیت انشاالله

الهی که خوشبخت و عاقبت بخیر بشن بچه های عزیزت❤❤

سلام عزیزم ‌من هرروز میام سر میزنم بلکه خبر خوش داده باشی اما کلمنت نمیذارم زیاد.

امشب آن شدم بگم خیلی دعا کردم که دلت شاد شه به زودی.

انشالله که بازم سالم و تمام قد کنارت برمیگرده

یگانه جان انشالله به حق همین شب عزیز ، حضرت علی واسطه بشن و آقا محمد به زودی سلامتیش رو بدست بیاره  ...

ممنونم خواهری امشب بیادت بودم مخصوصا وقتایی که تلویزیون شاه چراغ نشون میداد الهی دلت شاد بشه❤🌹