2777
2789
اخه بهش بگید تو عملش کردی چکارش کردی ؟ قبل عمل هوشیار بوده خوب بود نمیتونه کاری کنه منتقلش بدن تهرا ...

عزیزم منم این حرفا رو که امروز میزنی همون روزای اول زدم

دکترش ادم خیلی خوبی

ادم کار بلدی هم هست

همون روزای اول ما دکتر خارج از بیمارستان اوردیم براش

دوس محمد ۱میلیون هزینه داد برا ویزیت این دکتر 

من خودم هماهنگی هاش کردم ولی اونم همین حرفا رو زد

همه کار براش شده

همه رسیدگی ها اوکی ولی حالت کما همین ففط باید منتظر باشیم حتی عین جمله اش من گفتم اینجا که گفته ممکن ۱ساعت دیگه بهکش بیاد ممکن ده سال دیگه

اتفاقا دکتر سر خیلی خیلی خوب عمل کرده و جلوی خونریزی مغزی گرفته بود به سرعت

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بخدا دخترم تو تب داره میسوزه اما دلم اینجاس  این دکتر دیده خانواده ایی نمیاد بالا سر بیمار ... ...

ععزیزم انشاالله خدا دختر قشنگت سلامتی بده

ممنونم از مهربونیت فعلا چاره ای نیست

گلم کمترین هزینه ای سی یو تو ی بیمارستان خصوصی شبی ۵میلیون بدون هزینه دکتر و کوفت و زهر مار

یعنی تو این ۴۰ شب حدود ۲۰۰ میلیون خرج ای سی یو میشد اگر بیمترستان محمد خصوصی بود ی چیز خارج از تصور

بعد محمد امکان تکون دادن نداره😢😢براش خطرناک خیلی زیاد

مگرنه اونقدر ای سی یو خواهان داره که زود مینداختنش بیرون

یگانه امروز سرنماز صبح خیلی دلم شکسته بود اینقدر گریه کردم با اون حالم اولین دعام واسه سلامتی اقا مح ...

الهی آمییییین🙏🙏🙏

خدایا به تو پناه میبریم و از تو یاری میجوییم🙏🙏🙏🙏

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
عزیزم منم این حرفا رو که امروز میزنی همون روزای اول زدم دکترش ادم خیلی خوبی ادم کار بلدی هم هست ه ...

همه چیز دست خداست خواهری, دکتر و دارو وسیله ست

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃

سلام خواهری عزیزم امیدوارم حالت بهتر باشه میدونم الان چقد دلت تنگه امشب خیلی به یادت هستم آبجی عزیزم 

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  
ععزیزم انشاالله خدا دختر قشنگت سلامتی بده ممنونم از مهربونیت فعلا چاره ای نیست گلم کمترین هزینه ای ...

ميگم عزيزم اگر اذيت ميشي تروخدا رك بگو ما ديگه نپرسيم دكتر اومد يا چيشد،خداي نكرده شمارو آزرده خاطر نكنيم كاري كه ازمون جز دعا برنمياد لااقل روح روانت بهم نريزيم 

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️

سلام یگانه جان قوربون دل شکستت برم امشب خیلی دعاتون کردیم انشالله آقا امام علی (ع)درحقتون پدری میکنن و اقا محمد رو شفا میده و سالم و سلامت برمیگردونه پیشت ❤️🙏

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
سلام گلی ممنونم خدا خیرت بده خبری نیست اجی همون حرفای دیروز زد 

سلام عزیزم..من از اوایل تا الان هرروز میومدم تاپیک تا بلکه خبرخوبی ببینم...ولی پیامی نمیدادم...الهی ک بحق این شب عزیز  آقا محمد خوب میشه و باهم طعم خوشبختی رو میچشید ...ماام دعا بکن....مخصوصا سلامتی  دخترم....التماس دعا

سلام یگانه جان خوبی 

ابجی امشب خیلی یادت کردم الهی خود اقا جواب دل پاکتو بده 

الهی ب زودی زود خبر سرپاشدن اقامحمد رو بشنویم

التماس دعا

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

سلام یگانه جان خوبی  ابجی امشب خیلی یادت کردم الهی خود اقا جواب دل پاکتو بده  الهی ب زود ...

سلام مهربونم

دنیا دنیا ازت ممنونم 

الهی خیر این همه دعای قشنگت بشه نور داخل زندگیت عزیزم