2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام عزیزم خوبی  خیلی خوشحال شدم از خبرت ایشالله خبرای خیلی  خوب بازم بهت میرسه  من ...

عزیزدلمی خواهری

اینجوری نیستا من بنده بد و گناهکار خدام

اگر ابرو دارم اگر بقیه فکر میکنن من خوبم همش بخاطر خدا که همیشه بهم لطف داشته همین و بس

من درخواستت قبول کردم گلم

تابستون میشه درسته ؟؟؟  قطعا آقا محمد برای اینم شده به هوش میاد 😍😍 و تا اون موقع کاملا خو ...

اره عزیزم از اوایل خرداد

الهی امین خواهری

توکل بخدا

گفتن بخاطر شرایط خاص الان محمد انشاالله هر زمان که بهوش بیاد این وعده سرجاش😭😭😭😭😭😭😭

یگانه میتونم بپرسم 

که چرا پدر شما با ازدواجتون مخالف ؟  

اگه دوست داشتی جواب بده عزیزم 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

یگانه میتونم بپرسم  که چرا پدر شما با ازدواجتون مخالف ؟   اگه دوست داشتی جواب بده ...

اره عزیزم

چون میگه پسری که باباشم حاضر نیست بیاد خواستگاری مفت نمی ارزه

حتما ایرادی داره که باباشم نمیخواد براش حرکتی بزن

اصلا از رابطه ما خبر نداره ها

محمد از طریق یکی از اقوام من میخواست مثلا سنتی بیاد جلو گلی

اره عزیزم چون میگه پسری که باباشم حاضر نیست بیاد خواستگاری مفت نمی ارزه حتما ایرادی داره که باباشم ...

مرسی عزیرم که جواب و دادی

از اون جایی که پدرتون از آقا محمد شناخت کامل ندارن به این خواستشون که میگن باید همراه پدرشون بیاد خاستگاری  حق میدم .  

اوایل تاپینک یه حرفایی راجع پدرت زدی که من فک کردم اصلا شما رو دو از حونت آدم حساب نمیکنه😥 

ولی خداروشکر اینطور که فک میکردم به نظرم نیست .❤️

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

مرسی عزیرم که جواب و دادی از اون جایی که پدرتون از آقا محمد شناخت کامل ندارن به این خواستشون که میگ ...

نه عزیزم همونطور که فکر میکردی

بابای من اصلا جنس مونث ادم حساب نمیکن

همه زن ها رو موجودات کثیف خراب خیابونی خیانت کار رذل میدونه حتی مادر خودش رو

نه عزیزم همونطور که فکر میکردی بابای من اصلا جنس مونث ادم حساب نمیکن همه زن ها رو موجودات کثیف خرا ...

در تعجبم  نه به سختگیریشون تو خاستگاری نه به این حرفایی که الان زدین 

اگه واقعا جنس مونث براشون بی ارزش چرا حالا تو خاستگاری شما یه پدر با فکر و با توجهی شده ! 

در تعجبم  نه به سختگیریشون تو خاستگاری نه به این حرفایی که الان زدین  اگه واقعا جنس مونث ...

تو خواستگاری اومدن محمد اینجوری

مگرنه ببخشید هر سگ نری که رد بشه میگه باش بفرما

اگر بحرف بابام بود من همون ۷سالگی شوهر میداد

چون من گفتم این بیاد میگه نه این نه 

نه عزیزم همونطور که فکر میکردی بابای من اصلا جنس مونث ادم حساب نمیکن همه زن ها رو موجودات کثیف خرا ...

اصلا همچین شخصی چه جوری تونسته ازدواج کنه 😥 

اصلا همچین شخصی چه جوری تونسته ازدواج کنه 😥 

اووووووووووووف داستانش طولانی خییییییییلی

ی ادمی که خانواده و همه کسش طردش میکنن و با کلی حیله میاد سراغ مادرم

داستانش خیلی خیلی طولانی

بابای من میگه زن سالم وجود نداره حتی مادرش

دیگه بقیه که هیچ

تو خواستگاری اومدن محمد اینجوری مگرنه ببخشید هر سگ نری که رد بشه میگه باش بفرما اگر بحرف بابام بود ...

اهان حالا گرفتم چی به چیه  😥😥 نمیدونم چرا  بعضیا با جیگر گوشه ی خودشون اینطوری میکنند درکش واقعا برام سخته 😭 

مهم اینکه تو خدارو داری. خدا خودش این پدر و بهت داد  ولی در عوضش یه پسر عالی سر راهت قرار داد 

مطمئن باش بهم میرسید  و یه عمر خوشبختی رو حس میکنید😭❤️