2777
2789
اووووووووووووف داستانش طولانی خییییییییلی ی ادمی که خانواده و همه کسش طردش میکنن و با کلی حیله میاد ...

من واقعا تنها حرفی که میتونم بزنم اینکه خدا به شما و مادرت صبر عیوب بده  ❤️❤️😭😭

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره عزیزم از اوایل خرداد الهی امین خواهری توکل بخدا گفتن بخاطر شرایط خاص الان محمد انشاالله هر زم ...

ان‌شاءالله سر تایمی که اسمش در اومده می‌ره 😍😍 

باور میکنی با دیدن پستت که اسمش در اومده امیدم چند برابر شده 

اصلا یه جورایی مطمعنم به هوش میاد و می‌ره خادم امام حسین میشه 🥺🥺

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

ان‌شاءالله سر تایمی که اسمش در اومده می‌ره 😍😍  باور میکنی با دیدن پستت که اسمش در اومده امید ...

الهی امین ترو خدا شبنم زیاد دعا کن براش

دلم براش خیلی تنگ شده😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

الهی امین ترو خدا شبنم زیاد دعا کن براش دلم براش خیلی تنگ شده😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 ...

یگانه جان الان تویه تاپیک دیگه دیدم گفتن ۱۴۰۰صلوات به نیت موسی بن جعفر معجزه میکنه استارتر میگفت چندتا حاجت محال گرفته 

گفتم بگم بهت دوس داشتی اینم انجام بده انشاالله موسی بن جعفر حاجتت بده

آره منم ذوق کردم و موهای تنم سیخ شد پست رو خوندم  ان‌شاءالله خیلی زود خبر به هوش اومدنش رو بشن ...

الهی امین🤲🤲🤲

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

بچه ها شرمنده بسته نتم یهو تموم شد😢😢😢😢 محمدم ۳سال برای خادمی حرم امام حسین اسم نوشته ولی هیچ وق ...

😭😭😭وای خدایا شکرت ببین یگانه اینم نشونه امام حسین مواظبشه خیالت راحت باشه بهش نظر کرده😍😍😍

مممنونم گلم الهی امین 

الهی امیننننننننن بحق عمه سادات 

عمه شما رو واسته میکنم ب شفای برادرم اقامحمد و همه مریضا

صدامون ب خداوند عزوجل برسون و شفاعتمون کن پیش پروردگارمون 😭😭روسیاهیم قبول گناه کاریم قبول 😭😭😭

اماهنو امیدمونو از دست ندادیم 😭😭😭

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

الهی امین ترو خدا شبنم زیاد دعا کن براش دلم براش خیلی تنگ شده😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 ...

سلام عزیزم  میدونم از دست پدر ها خیلی دلخورید . ولی به نظرم چیزی در موردشون نگید .شاید آقا محمد تو اون حالت حرفهای شما و نوشته هاتون را ببینه و ناراحت بشه . بالاخره پدرشه و طبق برنامه زندگی پس از زندگی حس و حال افرادی که تو کما هستند با ماها فرق داره. شاید پدرش را بخشیده باشه.

البته ببخشید ،همش نگران بودم نکنه آقا محمد از دستتون دلخور بشه، واسه همین جسارت کردم.

شاید اگر شما هم ببخشید دعاتون زودتر مستجاب بشه.🌷🌷🌷

اره عزیزم از اوایل خرداد الهی امین خواهری توکل بخدا گفتن بخاطر شرایط خاص الان محمد انشاالله هر زم ...

عزيزم تبريك ميگم چه خبر خوبي، كلي حس خوب گرفتم ، اين نشونه هم رد كرده ، دارن واضح بهت ميگن برميگرده و خادم ميشه 

اون از خواب استادش ...

اون از نذري كه دادين و اسم ها واضح بود...

اينم از اين تماسي كه گرفتن ...

خدايا شكرت ، خدايا شكرت 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 

تا اول خرداد ٤٣ روز مونده ، ميتونى چله بردارى 

فردا هم شب اول قدر هست ميتونى از فردا شروع كنى

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

امام حسین ضامن ایشون شده

بد به دلت راه نده یگانه جان 

اتفاقات دوروز گذشته ی تاپیکت منو بدجور تکون داد 🥺 چیزایی بهم ثابت شد که خیلی وقت بود دیگه باورش نداشتم و ازش دور شده بودم 

فهمیدم اینکه میگن صبر ما آدمها کمه کاملا درسته 

خطابم به خودمه که تا چیزی نمیشد میگفتم اینا همش الکیه دروغه کشکه 

خدايا خودت ببخش منو 

بزودي زود خيلي زود من به آرزوم ميرسم و ميام رمز و رازشو براتون فاش ميكنم و با خوشحالي تو امضام اعلامش ميكنم،خدايا ممنونم ازت ✌️

ب نیت یگانه جااان و همه دوستای نینی سایت میخونم 

شمام بخونید 

التماس دعاااادارم

#روز شمس الشموش

روز19فروردین روزشرف الشمس است ودرسال یک بار اتفاق می افتد