2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم فکر کردم باباش اومده دیدنش یا رضایت داده به ازدواجتون😢

دور از جونت میخوام صد سال سیاه رضایت نده

ی گربه بچه اش میفته با دهنش میگیرش و جا به جاش میکنه

میگن گربه خیلی بد ذات و خوبی جلو چشمش نیست

این بابا از ی گربه کمتر داره ۴۰روز میشه ی سر نزده به بچه اش😭😭😭😭

من برا ازدواجم به رضایت اون احتیاجی نداشتم

اما 

همش گفتم گناه داره

همش خدا رو در نظر گرفتم

همش گفتم هرچی باش اصلا گرگ بیابونم باش پدرش

رضایت اونم باش😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها شرمنده بسته نتم یهو تموم شد😢😢😢😢 محمدم ۳سال برای خادمی حرم امام حسین اسم نوشته ولی هیچ وق ...

ووای یگانه از شدت شوق اشکم بند نمیاد 

امام حسن خودش عزیزم دست محمدتو میگیره کاملاااا مشخص 😭😭😭😭 

یگانه  این خودش یه معجزس ووای خدای من شکرت 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

پر از حال خوب شدم 

چقدر همه چیز تو این اتفاقِ بد ، قشنگو معنوی هست.

اقا امام حسین اقا محمدو طلبید اونم چه طلبیدنی. 

انشالله خودشون واسطه بشن اقا محمد زودتر حالشون خوب بشه که بتونه بره در جوارشون خدمت کنه 🤲🏻❤

دور از جونت میخوام صد سال سیاه رضایت نده ی گربه بچه اش میفته با دهنش میگیرش و جا به جاش میکنه میگن ...

من خوب میفهممت برای خودم اینجوری پیش اومد که ی خانم بی دلیل با ازدواجم مخالف بود و خیلی اذیت مون کرد و چندبار اشک منو بدجور درآورد تحقیرم کرد گذشت و این خانمه به ظاهر مدعیه دین و مسلمانی سرطان گرفت من هنوز خام و خوشخیال بودم فکر میکردم میاد حلالیت میگیره چون دوتا عمل سخت داشت ولی باورت نمیشه ذره ای از نظرش پایین نیومد و اونجا بود که به من ثابت شد گاهی انسان میتونه در به ظاهری عامه پسند باشه ولی باطنش از هر حیوانی پست تر و ذاتش سیاه و کثیف باشه میدونی یگانه جان بنظرم اینجور آدما رو خدا ولشون کرده غرق غرور و تباهی خودشون شدن و از خواب جهل و غفلت بیدار نمیشن تا بمیرن و برن اون دنیا حساب پس بدن،از من به تو نصیحت نظر هیچ کس در ازدواج برات مهم نباشه خودت و طرفت و دلاتون و خدای بالاسرتون کافیه 

دختری نشسته در معبدی در مریخ نیایش نامه میخواند 🕉🪬🪔🧘🏻‍♀️🪐🌚
من خوب میفهممت برای خودم اینجوری پیش اومد که ی خانم بی دلیل با ازدواجم مخالف بود و خیلی اذیت مون کرد ...

تتو اگر بدونی محمد از بچگی کار کرده با وجود بابای پولدار و یدونه پسر بودنش

کلی زحمت کشیده

دار و ندارش که اگر بود الان ۶ ۷ میلیارد میشد خرج باباش کرد

اون همروز خورد ی ابم روش گفت خواستی نکنی 😭😭😭😭😭

تمام زحمت و جوانی محمدم ازش گرفت

ی محبت بهش نکرد

الانم سر پیری خانوم بازی رسواش کرده😭😭😭😭😭

چی بگم خواهر من گرفتارم گرفتار

اون لجن از ترس زنش و یقرون خرج کردن جلو نمیاد

بابای خودم از اون بدتر میگه اون نیاد من پسر رو راه نمیدم

این شده سرنوشت گند ما

خیر سرشون هر دو تا بزرگای فامیلای خودشونن 😔😔😔🤐🤐🤐🤐🤐🤐