2777
2789
تتو اگر بدونی محمد از بچگی کار کرده با وجود بابای پولدار و یدونه پسر بودنش کلی زحمت کشیده دار و ند ...

ميدونم گلم اينجور آدما خيرشون حتي به نزديك ترين هاشون نميرسه

ولي عيبي نداره ماهم خدايي داريم،كه لطف و محبتش بيش از اينهاست

صاحب نذرت خودش هواي هردوتون داره،انشالله به هوش كه اومدن از طريق وساطت بقيه عقد ميكنين ديگه نشد بدترين حالتش اجازه از قانونه كه انشالله به اونجا نميرسه و خدايي كه محمدو برات حفظ كرده خودش چاره و راه هم براتون باز ميكنه

ذره اي نااميد نباش بخدا كه معجزه هست 

دختری نشسته در معبدی در مریخ نیایش نامه میخواند 🕉🪬🪔🧘🏻‍♀️🪐🌚

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بچه ها شرمنده بسته نتم یهو تموم شد😢😢😢😢 محمدم ۳سال برای خادمی حرم امام حسین اسم نوشته ولی هیچ وق ...

واااای جاااانم. الهی شکر

تبریک میگم گلم

نمیدونی چقدر خوشحالم برات. اینم عیدی امام حسن

چشم به راه...
بلا از خودت و عزیزانت ب دور  ممنونم بابت دعاهای قشنگت ❤❤😘😘😘

عزيزم واقعا اين ذكر اثرش عاليه با تمام وجود ذكر بگو و درصدى به اثرش شك نداشته باش اتفاقات خيلى جالب و عالى تو زندگيت ميافته كه همه ى گره هاتون باز ميشه ان شاءالله از همين هفته اول تغييرات كامل حس كنى. 

دو نكته رو دقت كن 

١-به عدد ذكر دقت كن

٢- سعى كن فقط سعى كن باتوجه بگى(نه اين كه وسواس بگيرى)

٣-به كسى نگو ختم دارى كه زودتر اثر كنه. 

براى رزق و روزى بهتر از اين سراغ ندارم. 

يكى از دوستام انجام داد سر يك سال زندگيش كلى تغيير كرد ميگه تا عمر دارم اين ذكر ميگم اينقد عمرم به غصه گذشت حالا ميبينم چقد راحت ميشد اينقد اوضاعم بهتر بشه. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
بچه ها شرمنده بسته نتم یهو تموم شد😢😢😢😢 محمدم ۳سال برای خادمی حرم امام حسین اسم نوشته ولی هیچ وق ...

عززیزممم😭😭😭😭 امام حسین براش دعوتنامه فرستاده ان شاءالله همین روزا بهوش میاد🤲

دور از جونت میخوام صد سال سیاه رضایت نده ی گربه بچه اش میفته با دهنش میگیرش و جا به جاش میکنه میگن ...

چی بگم والا خواهری آدم میمونه تو کار این مرد مگه میشه یه انسان بابچش همچین کنه

وای موهای تنم سیخ شد 🥺🥺🥺 

ان‌شاءالله امام حسین خودش نجاتش میده و می‌ره خادم حرمش میشه 🤲🤲🤲🤲 

یا حسین 

این یه نشونه هست یگانه 

حس خوب گرفتم از این خبر 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

😭😭😭😭😭😭😭 فقط خدا میدونه چقدر منتظر بود😭😭😭😭 ذی القعده ذی الحجه محرم نوکری به اسمش در ا ...

تابستون میشه درسته ؟؟؟ 

قطعا آقا محمد برای اینم شده به هوش میاد 😍😍 و تا اون موقع کاملا خوب هم میشه و دوره نقاهت تموم میشه 

وای خدا بزرگیت رو شکر 

ان‌شاءالله خیلی زود هم خبر به هوش اومدنش رو بهمون بدی🤲

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

عزيزم واقعا اين ذكر اثرش عاليه با تمام وجود ذكر بگو و درصدى به اثرش شك نداشته باش اتفاقات خيلى ...

ممنونم حتما 

پر......هستم فردابرم حم....انشالله شروع میکنم

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

بچه ها یه خبری شده😭😭😭😭😭😭 در مورد سلامتی محمد نیستا یک خبر دیگه شده مربوط به محمدم خواهرای گ ...

چیشده ؟؟؟توروخدا بگو 

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

سلام عزیزم خوبی 

خیلی خوشحال شدم از خبرت ایشالله خبرای خیلی  خوب بازم بهت میرسه 

من خیلی نمیرسم پیام بدم تو تایپیکت خیلی گرفتارم ولی مدام چک میکنم که از حالتون با خبر بشم 

چقد حس خوب گرفتم ازتون این مدت. برات درخواست فرستادم اگه میشه دوستیمو قبول کن. زندگیم به سختی پیش میره حس میکنم نزدیک شدن به آدمای مثل شماها سخیارو برام کمتر کنه 

ای وای😭😭😭😭😭😭خدااااا مگه میشه از این خبر بهتر تو دنیا نباشه

چقد دلم شکس 

اقا خودت از حالش خبرداری 

دعوت نامت اومده پس ........😭😭😭😭😭

محمداقا پاشو ک انتخاب شدی باید بارسفر ببندی😭😭😭😭😭