2777
2789
فعلا که هر هزینه ای داشتن دوستش داده خدا بهش خیر بده نگین یعنی از برادر برای محمد بهتر ۳۰سال دوستن ...

تاالان چقدر خرج کرده گفته بهت

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزيزم الهى حاجت روا بشى. گلم نميدونم حاجتت چيه ولى از صميم قلبم براى گره گشايى زندگيت و حل شدن مشكلا ...

عزیزم خیلی ازتون ممنونم برای این دعای قشنگتون که اینقدر بدلم نشست و نور امید به دلم انداخت❤ الهی الهی که صدبرابر نصیب خودتون بشه و سعادت دنیا و آخرت نصیب خودتون و پدرو مادرتون باشه🙏🙏🙏🙏 🌺🌺🌺🌺

خدایا ممنونم بابت وجود بندگان خوبت🙏❤

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
ععزیزی قشنگم تو بخدا نزدیک هستی خواهر مهربون و با محبتم

اینطور نیست 😔 

انشالله به واسطه ی دعای شما به خدا نزدیک تر میشم😭❤️ 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

راستی برای مادرت ۵تا کوثر خوندم که میدونم خیلی خیلی اعتقاد داری🌹🤲

قربونت برمم❤️ یه دنیا ممنونم ازت قشنگم🌺🌺

خیلی اعتقاد دارمم خیلی همش میگم ان شاءالله آقامحمد خوبِ خوب بشه یگانه جان تاپیک سوره کوثر بزنه دیگه ننویسه دعا کنین بعد از 8 سال سختی به عشق دلم برسم بنویسه به مناسبت سلامتی و رسیدن به عشق دلمم  تو این شب عزیز بیان براتون سوره کوثر بخونم🌱💚

خدا  هرگز  امید  بنده اشو  ناامید نمیکنه.  خدا ی ما خدای نا محدود اون بهتر ...

گلم حرفات به دلم آرامش ميده. 

ممنون از نماز كه گذاشتى و يه دنيا ممنون از پيشنهادت عزيزم نماز به نيت حاجت دوتامون ميخونم همين كه بيادم بودى و اين نماز عظيم الشأن بم يادآورى كردى يه دنيا برام ارزشمنده و به ف ا لنيك ميگيرم. 

اين نماز براى همه ى حاجت ها عاليه و ميشه براى خوندنش چند تا حاجت رو مدنظر بگيرى ولى خيلى ازش غفلت كردم. 

شما مَلَك خير شدى و يادآورى كردى الهى نظر رحمت خدا شامل حالت بشه. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزیزمی گلی خدا میدونه وقتی دیدم برگشتی چقدر حالم خوب شد ترو خدا حلال کن عکس غذا رو گذاشتم خواهری م ...

بغضم شکست با حرفات یگانه

الهی بمیرم برای پاکیت 

چقدر تو خوبی 

چقدر عزیزی

چقدر خدا دوستت داره 

خوش به سعادتت 

خوش به حالت 

تو همین الانم عاقبت بخیری ‌

شما دونفر فرشته اید 

عشقتون ، پاکی ای که هشت سال حفظ کردین ، عجیب دلمو لرزوند.

خدایا به این ماه عزیز قسمت میدم سالمو سلامت برگردون اقا محمدو .

تو این بدی روزگار این دوتا فرشترو بهم برسون که یادمون بیاد دنیا هنوز قشنگی هاشو داره .

خدایا به عشق بین امام علی و خانم فاطمه زهرا قسمت میدم این دوتا جوونو بهم برسون و خوشبختشون کن❤🤲🏻

یگانه جانم تو خیلی پاکی 

خیلی خیلی معصومی 

خیلی ازت التماس دعا دارم 

خدا حرفای تورو ویژه میشنوه.

قربون حکمت خدا برم من❤❤❤❤❤

خدا  هرگز  امید  بنده اشو  ناامید نمیکنه.  خدا ی ما خدای نا محدود اون بهتر ...

درسته🙏

ما بنده هاش دلمون خیلی کوچیکه  امیدمون به اندازه بزرگی و رحمت خداس💚

خدایا شکرت🤲

عزیزم خیلی ازتون ممنونم برای این دعای قشنگتون که اینقدر بدلم نشست و نور امید به دلم انداخت❤ الهی اله ...

عزيزم شما خيلى لطف و محبت دارى و ممنون از اين دعاهاى عاليتون. 

عزيزم امشب بالن آرزوهاى عزيز لطف و محبت داشتن نماز حضرت رسول ص رو بم پيشنهاد دادن سر نماز حتما به ياد شما هم هستم و حاجتتون رو مدنظر ميگيرم هر چى كه هست. 

گلم حرفات به دلم آرامش ميده.  ممنون از نماز كه گذاشتى و يه دنيا ممنون از پيشنهادت عزيزم نماز ب ...

❤️❤️ 

بخدا  وقتی گفتی این نماز و به نیت حاجت دوتامون میخونی انقدررررر حالمووو خوب کرد که فک کنم این حال خوب برای یه عمرم کافیه 😭❤️❤️ 

شما خودت همیشه سبب خیر میشی   

من حالم خییلی خوب نبود به طور اتفاقی یادم به حرف عمم افتاد که از نماز حضرت محمد کلی تعریف کرد ، برا اولین بار میخوام استارتشو جمعه بزنم 

حتما شماهم دعا میکنم ❤️

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

عزیزمی گلی خدا میدونه وقتی دیدم برگشتی چقدر حالم خوب شد ترو خدا حلال کن عکس غذا رو گذاشتم خواهری م ...

خواهرجونم چیو حلال کنم؟؟ اینکه زیبایی نقش بستن اسامی زیبای حسن و حسین رو به ما هم نشون دادی؟؟؟؟ من حال دلم خوب شد با دیدنش. اینکه گفتم کاش میشد ازش بخورم چون میدونم خوردن چنین غذاهایی جسم و جان رو شفا میده, روح رو جلا میده, من به اون شفا نیاز دارم. معمولا اکثر روزها غذا که‌میپزم به نیت یکی از اهل بیت میپزم مثلا میگم امروز مهمون حضرت زهرا هستیم, الهی در خوردنش شفا باشه. نمیدونم چقدر مقبول واقع میشه...

الهی خدا به آقامحمد خیر بده که اینقدر به یگانه عزیزم محبت و احترام داره. بدون شک پیش خدا خیلی عزیزه.

یگانه من خیلی خوشحالم که اینحرفارو دارم ازت میشنوم, واقعا خوشحالم, دارم میبینم‌که سربلند از این امتحان درومدی, راضی هستی به رضای خدا... میدونم اینو قبول داری که این دنیا فقط واسه اینه که نشون بدیم عیارمون چنده, اصلش آخرت هست. تو امشب با حرفات ثابت کردی که اول و آخر برات خداست و بس. خوش بسعادتت عزیزم❤ این دنیا و سختی هاش همه میگذره و تموم میشه. الله مع الصابرین

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃

گلم به لطف خدا بهم ميرسيد حكمتش اين بود كه به مقام رضا و تسليم برسى وقتى راضى به رضاى خدا بشى و تسليم امرش خداى مهربان هم راضيت ميكنه از لطف و كرمش. 

خداروشكر كه سعادت پيدا كردى و به اين جا رسيدى. 

خواهشا با اين حال خوبت براى همه مون دعا كن. 

خواهرجونم چیو حلال کنم؟؟ اینکه زیبایی نقش بستن اسامی زیبای حسن و حسین رو به ما هم نشون دادی؟؟؟؟ من ح ...

اره واقعا همینطور .. خیلی حرفات به دل نشست ❤️ 

و چه فکر خوبی که هر غذایی درست میکنی به نیت یکی از اهل بیت میپزی 😍

عزيزم شما خيلى لطف و محبت دارى و ممنون از اين دعاهاى عاليتون.  عزيزم امشب بالن آرزوهاى عزيز لط ...

خیلی خیلی لطف میکنید خواهر مهربونم❤ باورکنید خیلی خوشحالم که قراره برام‌ بعد از این نماز دعا کنید و دلم روشن شده به حاجت روا شدن. خداخیرتون بده بحق این ماه مبارک💚

منم قابل باشم به نیت شما و حاجاتتون ایه الکرسی هدیه میکنم🙏

❤️❤️  بخدا  وقتی گفتی این نماز و به نیت حاجت دوتامون میخونی انقدررررر حالمووو خوب کرد که ...

الهى خدا كمكت كنه و نظر رحمتش شامل حالت بشه. 

الهى حال دلت هميشه خوب باشه. 

از صميم قلب هربار بخونمش يكى از حاجت هام حاجت شماست. 

گلم هيچى مثل نماز شب حال دل آدم خوب نميكنه. 

شب اگه نتونستى نماز شبم بخونى بيدار شو يه تسبيح استغفار بگو  با تمام وجود از خدا عذرخواهى كن فرداش حالت خيلى خوبه.