2777
2789
رروی چشمم حتما انشاالله زود زود زود حاجت روا بشی و دامنت سبز بشه گلم

چشمت روشن به نور اجابت دعاهات عزيزم. 

من نيت كردم و حاجت هام در نظر گرفتم. 

الهى خبر خوشحاليت رو ببينم. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مممنونم گلم نظر لطف شماست ۳۵ روز کما دکترا فقط میگن باید منتظر موند ما همه تلاشمون کردیم اما سطح ...

هزینه بیمارستان پای کیه؟؟

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
خواهر مهربونم میدونم چی میگی واقعا سخت خدا به پدر و مادرش صبر بده خدا رو شکر که ازدواج نکرده بود د ...

تو این شب جمعه روحش با معصومین محشور بشه🤲

خدا گل پسرشو در پناه خودش حفظ کنه🤲

چندروزه بخاطریکه مامانم تو ماه دیگه باید چکاب بشه تپش قلب دارم .. 

دیگه قلبمم طاقت این خبر بد رونداشت خدا صبر بده پرستش میگف مامانم خیلی امیدواره ... 😭💔

خدایااا امید هیچ کس رو ناامید نکن🌱

ددورت بگردم من کی هستم انشاالله بحق دل مهربونی که داری خدا بهت نگاه ویژه بکن مهربو نم 

ممنون بخاطر دعاي خوبت عزيزم 

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

هزینه بیمارستان پای کیه؟؟

فعلا که هر هزینه ای داشتن دوستش داده

خدا بهش خیر بده نگین یعنی از برادر برای محمد بهتر ۳۰سال دوستن

یروزایی بمن میگفت ای کاش من میمردم 

جای من و محمد عوض میشد ولی محمد اینجوری نمیشد

مادرش ب محمد شیر داده

برادر ادم اینقدر خوب نمیشه

همش من بهش میگم میگه حرف نزن به تو ربطی نداره😭😭😭😭خودش خوب میشه پوستش میکنم دوبله حساب میکنم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

یا کریم‌اهل بیت😭🙏🙏🙏 یا اباعبدالله الحسین💚💚🙏🙏 خوش بسعادتتون یگانه جونم. کاش یه روزی یه همچی ...

عزيزم الهى حاجت روا بشى. گلم نميدونم حاجتت چيه ولى از صميم قلبم براى گره گشايى زندگيت و حل شدن مشكلاتت دعا ميكنم و بهترين ها رو برات طلب ميكنم. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
تو این شب جمعه روحش با معصومین محشور بشه🤲 خدا گل پسرشو در پناه خودش حفظ کنه🤲 چندروزه بخاطریکه ما ...

خدا بزرگ‌قشنگم انشاالله که این سری خوب خوب خوب شده و درد ازش دور شده

تو این شب جمعه روحش با معصومین محشور بشه🤲 خدا گل پسرشو در پناه خودش حفظ کنه🤲 چندروزه بخاطریکه ما ...

راستی برای مادرت ۵تا کوثر خوندم که میدونم خیلی خیلی اعتقاد داری🌹🤲

خدا  هرگز  امید  بنده اشو  ناامید نمیکنه.  خدا ی ما خدای نا محدود اون بهتر از هرکس به صلاح بنده اش آگاهه 

و مرگم حق روزی ماهم از دنیا میریم . ناراحت نباش ❤️

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

فعلا که هر هزینه ای داشتن دوستش داده خدا بهش خیر بده نگین یعنی از برادر برای محمد بهتر ۳۰سال دوستن ...

واقعا عجب دوستی خدا از برادری کمش نکنه

انشالله خدا بهش بیشتر بدهه

انشالله ک هم دعاهای ما هم زحمت کشیدنای اون بی هدر نمیره   و محمد بلند میشه انشالله 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖