2777
2789

بچه ها عکس نمیدونم چشه هرکار میکنم بارگذاری نمیشه انشااالله تا اخر شب میام

اما این میگم برا اونایی که فقط اعتقاد دارن

بخدای بزرگ قسم 

تو عمر ۲۹سالم ندیدم روی ی نذری به این وضوح اسم امام حسن و امام حسین حک بشه حتما حتما براتون عکس میذارم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها عکس نمیدونم چشه هرکار میکنم بارگذاری نمیشه انشااالله تا اخر شب میام اما این میگم برا اونایی ...

قبول باشه عزیزم💚

منم خیلی بیادت بودم الهی ک دلت شاد و حاجت روا بشی🤲

بچه ها عکس نمیدونم چشه هرکار میکنم بارگذاری نمیشه انشااالله تا اخر شب میام اما این میگم برا اونایی ...

قبول باشه عزیزم،ان شاءالله ب حقِ این ماه عزیز همگی حاجت روا بشن و ان شاءالله فردا خبرِ بهوش اومدن آقا محمدتون رو بهمون بدین 

منم ۱۰ تا حمد میخونم

التماسِ دعا❤

عزیز دلم نذرت قبول باشه دلم روشنه اتفاقای خوب میافته 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 

معلوم حسابی حاجت روا شدی با دعات ماهم حاجت روا کردی 🥺🤲🏻❤️

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

خدانكنه شرمنده باشى الهى سربلند و روسفيد باشى.  نه عزيزم نيار نيست پشت سرهم باشه. از بعد نماز ...

عزیز دلی 

خداوند یادت کنه هر لحظه از شبانه روز

الهی روز بد نبینی 

روشت عالیه و اسون 

منم این مدلی میخونم

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

پنجره فولاد💚

به به 

التماس دعا 

سلام از دوراقا✋✋✋

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

دوستان جای همتون خالی به صاحب نذر قسم که پیام دونه دونه تون خوندم روش🤲🤲🤲🤲

مرسی عزیزجان🙏🙏🙏

عزیزم خواهرش زهراجون آسمانی شدالان چند روز 😭😭😭😭😭😭

خدارحمتش کنه😔😔😔

عزیز دلی  خداوند یادت کنه هر لحظه از شبانه روز الهی روز بد نبینی  روشت عالیه و اسون&nbs ...

خداروهزاران مرتبه شكر كه تونستم كمكت كنم الهى بهترين ها جلوى راهت قرار بگيره الهى بزودى معجزه اش ببينى. 

خواهش ميكنم يكسال بدون يك روز وقفه اين ذكر همينطورى بخون ببين ان شاءالله تا سال ديگه زندگيت چقد عالى شده و به بركت استغفار روحت چقد سبك شده و دلت چقد آروم شده. 

الهى از روز اول معجزه اش ببينى الهى از همه ى خيرها بهره مند باشى. 

منتظر خبرهاى خوبت هستم. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
دوستان جای همتون خالی به صاحب نذر قسم که پیام دونه دونه تون خوندم روش🤲🤲🤲🤲

خداروشكر الهى حاجت روا بشى به حق صاحب امروز. 

تا خدا هست و خدايى ميكند         مجتبىٰ مشكل گشايى ميكند.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم