2777
2789
حلال کنید فقط چون نذری عکس گذاشتم ببخشید😔😔

قبول باشه خواهرگلم

الهی که حاجت روا بشی بحق کریم‌اهل بیت😭😭😭

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم عزیزم  فقط یکجا بخونم یا ک بینش فاصله بیفته اشکال نداره؟؟؟؟ شرمنده سوال میکنم

خدانكنه شرمنده باشى الهى سربلند و روسفيد باشى. 

نه عزيزم نيار نيست پشت سرهم باشه. از بعد نماز صبح تا دوازده شب وقت دارى بخونيش. فقط عددش دقيق حساب كن. 

يه راه راحتم هست كه بعد نماز صبح صدوسى و چهار تا بگى

بعد نمازظهر صدو سى وسه

بعد نماز مغرب هم صد و سى وسه

البته به اين روش خودم انجام دادم قبلاً. نه اين كه روشش اينطورى باشه. 

شما هر طور ميتونيد اين چهارصد مرتبه رو تقسيم كنيد. 

هر سوالى داشته باشى در خدمتم خوشحال ميشم بتونم كمكى كنم. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
یگانه جون عزیزم نذرتون قبول باشه إن شاالله سال دیگه مثل امروز توی خونه خودت با آقا محمد نذری بپزی من ...

اين ختم استغفار كه گذاشتم رو اگه تونستى انجام بده عاليه براى رزق و روزى. واقعا بهتر از اين براى رزق سراغ ندارم. 

اين ختم استغفار كه گذاشتم رو اگه تونستى انجام بده عاليه براى رزق و روزى. واقعا بهتر از اين براى رزق ...

عالیه من چهله اش رو گرفتم

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
اين ختم استغفار كه گذاشتم رو اگه تونستى انجام بده عاليه براى رزق و روزى. واقعا بهتر از اين براى رزق ...

ممنون عزیزدلم چشم سعی میکنم انجام بدم فقط آبجی چون صب تا شب سرکارم یکم مشکل پیش میاد اذیت میشم 

ممنون عزیزدلم چشم سعی میکنم انجام بدم فقط آبجی چون صب تا شب سرکارم یکم مشکل پیش میاد اذیت میشم 

بين كارت بيست تا بيست تا بخون تا دوازده شب. 

چشمت سلامت و پرنور 

بله عزیزم چشم آبجی حفظش بکنم که بتونم اونجا بخونمش عشقی بخدا😘😘💙

چشمت به نور اجابت روشن بشه. 

عزيزم امشب و فردا شروع كن به خوندن كه حفظ بشى و بتونى انجامش بدى و الهى از روز اول معجزه اش رو ببينى. 

عزیزم میشه  بگید چطور هست ختم استغفار  چی بگیم وچه تعداد؟ ممنون میشم

عزيزم تو تاپيك خودم الان صدات ميكنم اونجا برات توضيح ميدم كه تاپيك يگانه جون شلوغ نشه.