2777
2789
بخدا شما و کاربر  @فنچa74     همش دعا میکنم مخصوصا تو نماز شبم که خدا دامنتون سبز ب ...

عزيزم اگه ختم حمد گذاشتى خبرم كن. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

ماهمه سلامتي آقا محمد رو ميخواهيم عزيزم

حاجت تون روا 

دست شما و مامان گلت درد نكنه 

الهي لطف خدا لحظه اي از زندگي تون كم نشه كه اينقدر خوش قلب و بزرگواريد 🌹😘

دختری نشسته در معبدی در مریخ نیایش نامه میخواند 🕉🪬🪔🧘🏻‍♀️🪐🌚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا شما و کاربر  @فنچa74     همش دعا میکنم مخصوصا تو نماز شبم که خدا دامنتون سبز ب ...

توروخدا یگانه تو نماز شبت منم از دعای خیرت بی نصیبم نزار خییلی محتاجم به کمک خدا 

اول همه ظهور آقا امام زمان 

نجات همه ی بیمارت از بستر بیماری مخصوصا آقا محمد 

نجات همه زندانی های بی گناه 

نجات همه مستاجران  

نجات همه ی جونا که درگیر کارای خلاف و.. شدن 

و

در آخرم  

برام دعا کن  یه فرد مفیدی برا جامعه بشم و اومدن تو این دنیا بی فایده نباشه  لااقل  بتونم یه گره ای از کار کسی رو باز کنم. 

از خدا بخواه ایمانم خیییلیی خییلی بهش زیاد بشه انقدر ها ایمانم بهش قوی نیست ، اعتقاد دارم کسی که به خدا باور و ایمان داشته باشه هیچ ترس و نگرانی نسبت به هیچ موضوعی نداره  پس من ایمانم خییلی ضعیفه دعا کن قوی بشه  🤲🏻

دیگه بقیشو نمیگم ، خدا میدونه. بهش بگو هرچی  تو دل بالن آرزوها هست برآورده کن   🤲🏻🥲 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

سلام خانمی اومدم یه خبر بهت بدم یکی از آشناهای ما به تازگی از کما بیرون اومده کم کم داره اطرافیانش رو می شناسه .مطمئن باش آقا محمد شما هم به زودی از کما بیرون میاد توکلت به خدا باشه .

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
خواهرای گلم ما فردا میخوایم نذری بپزیم برای افطار لطفا هر کدومتون هر حاجتی دارید به همراه اسمتون به ...

زهرا ..لطفا برای خوب شدن خواهر منم دعا میکنی 😭 .

برای استخدامی شوهرم و سلامتی و طول عمر خانواده ام و حاجت توی دلم ..انشالله حاجت روا باشی 

منتظران بدانند اگر با آمدن آفتاب از خواب بیدار شویم نمازمان قضاست !!!
برای  شفای پدرم دعا کنین داره شیمی درمانی میشه خیلی محتاج دعا هستم دلم خونه  یکسال داره در ...

پنج مرتبه حمد خوندم به نیت شفای ایشون انشالله حاجت روا بشی عزیز

منتظران بدانند اگر با آمدن آفتاب از خواب بیدار شویم نمازمان قضاست !!!

مرسی مهربونم لطف داری شما 😊

بخدا همش میام تاپیکات سرمیزنم شاید پیامی ندم و نپرسم ولی همش میام تاپیکت میخونم  و پیگیر حالت هستم.

چندوقته حال روحی خوبی ندارم و احساس میکنم افسرده شدم دعاکن برام این ماه دیگه ناامید نشم🥺😔

انشالله ب حق این شب عزیزم و تولد کریم اهل بیت هردومون خوشحال میشیم ب زودی😊🙏🙏🙏

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن فعلی۵8/20۰ وزن هدف ۵۷ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏خدایا شکرت بخاطر پرنسس کوچولوم😍🙏🏻 روز اخر بارداریم به ۸۲ رسیده بودم هاا اما بازم شدم فنچ😎

خواهرای گلم ما فردا میخوایم نذری بپزیم برای افطار لطفا هر کدومتون هر حاجتی دارید به همراه اسمتون به ...

خواهر جان 

برای شفا سلامتی

اسماعیل🙏🙏🙏🙏هم دعا کن

ندرتون قبول خیر ببینید 

الهی که همه بیناران از بستر بیماری بلند بشوند با تندرستی