2777
2789
گلم دادگاه شما تشکیل نشد؟

تاريخش افتاد عقب تر، وسطاي ارديبهشت هست، يه دو ماهيم  يه سري مراحل و صدور دادنامه طول ميكشه.

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

یگانه جان واسه بیمار @رهاا۱۳۶۷ دعا کن تو کما هست

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خواهرای گلم ما فردا میخوایم نذری بپزیم برای افطار لطفا هر کدوم هر حاجتی دارید به همراه اسمتون به ...

اسمم مهدیه اس .اول از خدا بخاه منو ببخشه ب خاطر اشتباهم و اینگه فرزند سالم و صالح بهم عنایت کنه الهی ک محمداقا به زودی سلامتیشون به دست بیارن ب کرم اقا امام حسن مجتبی ع

فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین
خواهرای گلم ما فردا میخوایم نذری بپزیم برای افطار لطفا هر کدومتون هر حاجتی دارید به همراه اسمتون به ...

عزیزی یگانه جان 

اسمم فاطمه

اول از همه فرج آقامون 

بعد سلامتی آقا محمد

بعدم برا خونه دار شدن بنده ی حقیر دعا بفرمایید گلم 🌹🙏

من از دار دنیا یک تو را کم دارم و بس ....پدر .....💔🥀😔

منم محتاج دعای همگی هستم واسه شفای خودم از این بیماری ولباس عافیت بپوشم 😭😭😭الهی همه مریض ها شفای عاجل پیدا کنن

رفته ام از خویش کسی منزل نیست 😔😔😔😔😔
خواهرای گلم ما فردا میخوایم نذری بپزیم برای افطار لطفا هر کدومتون هر حاجتی دارید به همراه اسمتون به ...

سلام یگانه جون،  

لطفا منو هم دعا کن،  اسمم مهری سادات،  دعا کن بتونیم ی خونه بزرگ بخریم،  دعا کن هیچ وقت دشمن شاد نشم🙏🏻

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c

التماس دعا   برای خوشبختی و سلامتی خودمو و خاهرم مادرم زیاد دعا کن خاهر ❤❤❤

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

میشه برای شفای دختر من هم دعا کنین😭

برایِ  شفایِ دخترِ 2ساله من، اگر مقدور بود یک «صلــــــــــــوات» او را،  میهمـــــان کنید.. خیلی سخته که، یک زن، با هزار امید، مادر بشه... باردار بشه... تمام دوران حاملگیش رو با بچش، درد دل کنه.. براش هزاران آرزو کنه.. ولی وقتی ب دنیا بیاد، دکتر تو چشمات زل بزنه بگه،، متاسفم.. دخترت،سی پیِ....  دردانه من.. جگر گوشه من.. دختر من... من هنوزم امید دارم....  من هزاران آرزو برات دارم...  من منتظرم تا حرف بزنی... راه بری، عروسکات منتظرتن....  من میخوام لباس عروس تنت کنم... منو ناامید نکن....اول مهر، من میخوام تو هم مثله همه بچه ها،  بری مدرسه... ذوق کیف و. کفش کنی... از مدرسه بیای بگی ماماااان ناهار چیه....  خدایا.....  دخترمو شفا بده.... پیر شدم تو این 2سال.....   (میدونی، وقتی بابایی، برات با ذوق کفش برق برقی خرید، آورد خونه، وقتی پات کرد، ولی باشون راه نرفتی، وقتی تمام ذوقِ بابایی، به گریه تبدیل شد، من همون ساعت با دیدنِ جسم بی تحــــــرکت و کفشایِ قرمزت، چقدررر پیــــــر شدم دخترم.... وقتی نمیتونی کفش پات کنی و راه بری و برام با ذوق شعر بخونی)  دلم میخواد بدونم صدات چجوریه.... وقتی از کنار پارک رد میشم و صدای بچه ها رو از رویِ تاب،میشنوم قلبم هزار تیکه میشع... اگ راه میرفتی چجور بودی... صدای خندت.... دختـــــرم، اگه صلاحِ خدا اینِ، که باشه..    داری قد میــکِشی و دریغ از یه ذره بهبودی....                دخترِ موفرفریِ نازم، داره ۳سالت میشه ها.؟   کوور بشم نبینم چه با حسرت، به بچه هایِ سالمی که بازی میکنن، بهشون نگاه میکنی...

چقدر خوبی توی این شرایطم به فکر بقیه ای.ان شاءالله پاداش این قلب مهربونتو با بهوش اومدن عشقت بگیری🤲.یگانه جون من تومور بدخیم داشتم و ۸ماه پیش جراحی کردم الان تحت درمانم.نمیدونم عاقبتم چی میشه.علاوه بر بیماری جسمی ای که دارم روحمم داغون شده.لطفا منو دعا کن هم آروم بشم هم کامل خوب بشم بخاطر بچه هام😥

بخدا پیاماتون خوندم قلبم درد گرفت

تک تکتون با این همه درد و بیماری و مشکل و سختی بازم با این همه محمبت کنار من بودید

انشاالله امام حسن مجتبی بحق ابرو بحق پاکی بحق عصمت حضرت زهرا حاجت دل همتون بده 🌹🌹🌹🌹دنیا دنیا از همتون ممنونم