2777
2789
نه گلم این گفت قلب و ریه عملکردشون کاهش پیدا کرده و اصلا خوب کار نمیکن

عزیزم کدوم ارگانشون هنگام تصادف آسیب دیده؟

بجز سر البته

و اینکه شکستکی جمجه دارن؟

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
عزیزم کدوم ارگانشون هنگام تصادف آسیب دیده؟ بجز سر البته و اینکه شکستکی جمجه دارن؟

فكر كنم خون ريزي مغزي داشته چون جراحي اش كردن و بعدش رفت كما 

حالا شكستگي رو نميدونم خود يگانه جان احتمالا بدونه

دختری نشسته در معبدی در مریخ نیایش نامه میخواند 🕉🪬🪔🧘🏻‍♀️🪐🌚

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم کدوم ارگانشون هنگام تصادف آسیب دیده؟ بجز سر البته و اینکه شکستکی جمجه دارن؟

ضربه مغزی و خونریزی مغزی داشت بعد تصادف ک عمل کردن بهوش نیومد

حال کجا شکسنه و اسیب دیده من دقیق نمیدونم

یگانه میدونم حال روحی خوبی نداری 

ولی مگه قرار نشد محمد شما دو روز دیگه به هوش بیاد ؟

من خودمو کشتم از بس که گفتم باید باور قلبی به همچی داشته باشیم اگه باور داشته باشی ۱۴۰۲/۱/۱۷ محمد شما به هوش میاد دیگه به حرفاییییی دکتر میخندی نه که بشینی غصه بخوری !   

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

یگانه میدونم حال روحی خوبی نداری  ولی مگه قرار نشد محمد شما دو روز دیگه به هوش بیاد ؟ من خودم ...

دورت بگردم گلی بخدا دیگه بی حس شدم😭😭😭تا میام خوب فکر کنم کل دنیا رو سرم خراب میشه😔😔

ضربه مغزی و خونریزی مغزی داشت بعد تصادف ک عمل کردن بهوش نیومد حال کجا شکسنه و اسیب دیده من دقیق نمی ...

عزیزم دیالیز بعد جراحی درست و کامل انجام شده؟

من پدربزرگم عمل قلب باز داشتن دو هفته رفتن تو کما

حالشون خوب نبود. 

چون بیمارستان آشنا داریم دکتر دیگه ای اوردیم بالا سرشون متوجه شدیم بخاطر دیالیز نشدن بعد عمل این اتفاق افتاده.

ما هررروز بالای سرش باهاشون صحبت میکردیم و پاها رو از کف به بالا با روغن زیتون ماساژ میدادیم. دو هفته طول کشید

رسیدگی شما به بیمارتون کامله؟

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
عزیزم دیالیز بعد جراحی درست و کامل انجام شده؟ من پدربزرگم عمل قلب باز داشتن دو هفته رفتن تو کما حا ...

بيمار كما رو دياليز ميكنن؟

درت بگردم گلی بخدا دیگه بی حس شدم😭😭😭تا میام خوب فکر کنم کل دنیا رو سرم خراب میشه😔😔

خدانکنه 

میدونم سخته هرکی جای شما بود همینطور بود 

ذهن من و تو کلا علاقه زیادی به منفی فکر کردن داره و تو این بازی زندگی کسی برنده هست که توی شرایط سخت مثبت فکر کنه  کلا ذهن حرفای منفی زودتر باور میکنه تا مثبت .

من خییلی باور دارم که زندگی ما نشأت  گرفته از اندیشه و کلام ماست .  

اگه به زبون حتی به شوخی   یکی بگه من بدبختم واقعا بدبختی میاد سراغش  چون ذهن نیمه هوشیار من و تو فرق شوخی و واقعی نمیفهمه و این حرفارو باور میکنه و به وضوح بدبختی رو بهمون نشون میده 

یگانه من بارها دیدم اوایل تاپینکات چندین بار از کلمه بدبختم استفاده کردی و نمیدونی با گفتن این حرف چه ظلم بزرگی در حق خودت کردی خواهشا به این باور برس که تو خوشبختی و خوشبختی مال توست .

اگه مثبت فک کنی  و حس خوب منتقل کنی اتفاق های خوب میان سراغت .  

دو روز دیگه قرار محمد شما به هوش میاد  خواهشا تو این دو روز  مثبت فک کن و به حرفای دکتر اهمیتی نده . 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

بيمار كما رو دياليز ميكنن؟

اون تایمی که وارد آی سی یو میشن گلدن تایمه

باید دیالیز حین عمل و بعدش کنترل شده باشه

بالا رفتن اوره یکی از علتهای مهم به کما رفتنه

خدانکنه  میدونم سخته هرکی جای شما بود همینطور بود  ذهن من و تو کلا علاقه زیادی به منفی ف ...

كاملا با حرفت موافقم بنظرم اين دوروز اصلا خبر پرشك رو نگيره،واقعا باور كنه قراره سر موعد به هوش بياد

حرفاي دكتر ذهنشو بهم ميريزه،خدا منو ببخشه اينو رك ميگم ولي ميگم شايد دلش آروم بگيره كما كه زير سه نميشه،حرف دكتر همون نوسان هاييه كه قبلا هم بياري خدا آقامحمد پشت سر گذاشته،دور از جونش گوش شيطون كر اگه اتفاق بدي بيافته دكتر سريع اطلاع ميده پس الان دوباره مثل قبل نوسان پيدا كرده و انشالله اين رو هم پشت سر ميزاره 

اون تایمی که وارد آی سی یو میشن گلدن تایمه باید دیالیز حین عمل و بعدش کنترل شده باشه بالا رفتن اور ...

چه جالب،ممنون ازت

سلام خواهری به هزار دردسر از دکتر کشیک حالش پرسیدیم خوب نیست همه علائم حیاتی کاهش یافته همین😭😭😭😭 ...

خدا بزرگه عزیزم ناامید نشو😔❤همین روزاس که بیدار بشن😍

تنها دلیل ادامه دادنم شمایی، مامان🫂
عزیزم دیالیز بعد جراحی درست و کامل انجام شده؟ من پدربزرگم عمل قلب باز داشتن دو هفته رفتن تو کما حا ...

اینجایی که شما میفرمایید ای سی یو نیس

که بری حرف بزنز ماساژ بدی

اگر محمد اینقدر جوان نبود حتی اون تو نگهشم نمیداشتن بحدی اوضاع کرونا خراب شده که همه بیمارستانا قیامت ی تخت ای سی یو به بدبختی گیر میا

تهران نیست که کوچه به کوچه بیمارستان خصوصی باش

کل شهر ۲ ۳ نا بیمارستان خصوصی داره که اونم ۵ درصد احتمال داره بتونی بری تو ای سی یو

مگر نه اونم نمیذارن اصلا

سلام قشنگم خوبی ؟؟

مگه نگفتم حرف دکترا رو بیخیال ؟؟

فقط امیدت به خدا باشه 

باورت میشه برنامه زندگی پس از زندگی رو فقط به این شوق میبینم که یه روز که خیلی زود میاد اون روز ، آقا محمد بیاد و برات تک تک این حرفا رو بزنه و تعریف کنه و شما هم برا ما بیای بگی ؟؟

اگر آقا محمد میخواست تنهات بذاره همون روزای اول میذاشت ولی داره همه تلاشش رو می‌کنه که برگرده پیشت ، شاید طول بکشه ولی این روز میرسه به امید خدا ، پس امیدت بخدا باشه 

🧿رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🧿