2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

[QUOTE=283412044]بله گلم خوب نیست همه علائم حیاتیش کاهش یافته😭😭😭😭😭[/QUOTE

یگانه جان تو این حرف که همه علائمش اومده پایین رو تو این یه ماه چندین بار شنیدی ولی بعدش چی شد ؟ دوباره علائمش اومد بالا و ثابت شد...میدونم خسته شدی از اینکه همه بیان هی بهت بگن امیدتو از دست نده و توکلت به خدا باشه میدونم چه امتحان سختی رو داری پشت سر میزاری ولی بدون تو تک تک این ثانیه هایی که حالت بده خدا حواسش هم به تو هم به محمدت هست و تنهاتون نمیزاره ما که نمیدونیم حکمت خدا چیه شاید قسمتش این باشه که اردیبهشت ماه چشماشو باز کنه

سلام خواهری به هزار دردسر از دکتر کشیک حالش پرسیدیم خوب نیست همه علائم حیاتی کاهش یافته همین😭😭😭😭 ...

منظورش سطح هوشياريه يا قلب و تنفس يا كاركرد اعضاي داخلي؟

دختری نشسته در معبدی در مریخ نیایش نامه میخواند 🕉🪬🪔🧘🏻‍♀️🪐🌚
[QUOTE=283412044]بله گلم خوب نیست همه علائم حیاتیش کاهش یافته😭😭😭😭😭[/QUOTE یگانه جان تو این حرف ...

دكترا منظورشون خيلي بد توضيح ميدن چون براشون عادي شده 

ولي با هر كلامش دل خانواده بيمار آشوب ميشه

ديشب براي خودم همينجوري پيش اومد دكتر بدترين حالت ممكنو گفت ولي آزمايش كردن ديدن عوارض قرص آهنه 🥲

دختری نشسته در معبدی در مریخ نیایش نامه میخواند 🕉🪬🪔🧘🏻‍♀️🪐🌚
دكترا منظورشون خيلي بد توضيح ميدن چون براشون عادي شده  ولي با هر كلامش دل خانواده بيمار آشوب م ...

آره دیگه انقدر هرروز مریض میبینن که فقط یه توضیح کلی میدن و میرن بدون درنظر گرفتن بقیه جوانب اصن به این فکر نمیکنن که همراه بیمار که اطلاعات پزشکی نداره با این توضیح فک میکنه همه چی تمومه در صورتی که این جوری نیست اصلا...

توکل بخدا دیوونه شدم خواهری بخدا نمیدونم چی بگم😭😭😭

حق داری خواهری نمیدونم چی بگم دلت آروم بگیره شرایط خیلی سختیه اما هنوزم امید هست هنوز نقطه ی نوری هست و هنوز رحمت و قدرت خدا سرجاشه پس تا آخرین نفست ناامید نشو