2777
2789
شباهتی پس نبود بین تیشون و فرد داخل خواب من فقط اون فرد مطمئن بودم اقا محمد نامزدشما بودند حتی کسی ...

خب همین که نرفته که خیلی خوبه صد درصد به هوش میان . چند وقت پیش مادر بزرگ شوهرم سرطان تو گردنش بود تحت مداوا حالش بد بود گفت شب خواب دیدم زن داداشش که فوت شده اومد دنبالش هر چه دستش کشید باهاش نرفت الان دو ماه از درمانی گذشته خوب خوب شده خدا رو شکر اینم نشونه خوبی هست که مقاومت کرد نرفت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شباهتی پس نبود بین تیشون و فرد داخل خواب من فقط اون فرد مطمئن بودم اقا محمد نامزدشما بودند حتی کسی ...

من خیلی برا آقا محمد دعا میکنم روزی ده بار شایدم بیشتر به تاپیک یگانه خانم سر میزنم اما پست نزاشتم، خواب شما یه خواب معمولی نبود تعبیرشم خیره ، ان شاءالله هر چه زودتر سلامتیشو بدست میاره🙏

از ته دلم آرزوی سلامتی دارم برای پسر شما❤️

خودم بچه مریض دارم خیلی برا یه مادر سخته ان شاءالله خدا بهتون آرامش بده❤️🙏

سلام یگانه جان امیدوارم حالت خوب باشه عزیزم 

ببخش من زیاد کامنت نذاشتم تو تاپیکت چون شلوغ بود ولی تک به تک تاپیکاتو مطالعه میکنم و جویای حال آقا محمد هستم

امیدوارم هرچه زودتر به امید خدا خوش خبری برات بیاد❤️

خدایا نزدیکه اذان هست 

خدایا جون مگه به بنده هات صبر ایوب دادی که اینجور امتحانشون میکنی😢🙏 

گوش این آقا محمد رو بگیر بهش بگو برو پیش یگانه

صبر یگانه تموم شده طاقتش تموم شده، اشکاش خشک شده، دیگه حقشه بعد از ۸سال انتظار و یک ماه خون دل خوردن کمی شادی و خوشی رو هم بچشه 😇 

بخدا دارم با گریه می‌نویسم😢 

دختره دو سالم اومده میگه مامان دیگه گریه نکن👧 

والا ما که هفت پشت غریبه ایم دیگه تحمل نداریم 

🌹❤️ به امید روزهای سراسر خوشی و عشق برای محمد و یگانه🌹❤️

#جان_فدا💪💞☄☔🍃 غزه✌وزن اولیه 72 💔وزن هدف 60💝وزن فعلی 60.500💘من تونستم . 💞💞💞✌

خدایا نزدیکه اذان هست  خدایا جون مگه به بنده هات صبر ایوب دادی که اینجور امتحانشون میکنی😢🙏&n ...

ممنونم خواهری

بابت حرفای قشنگت

بابت دعاهای ارام بخشت

بخدا من شرمنده شما و تک تک خواهرای عزیزمم که یک ماه پا به پای من و کنارم بودید

انشاالله هیچ وقت غم نداشته باشید

خدا دختر قشنگت برات نگه داره و عروس شدن و خوشبختیش ببینی🌹🌹🌹