2777
2789
خب خوابه فردا بیدار میشه من خوابم میاد

خداییش شما مادرا هم خیلی سخته کارتون. به نظرم شوهراتون باید شماهایی که بچه بزرگ میکنید رو بزارن رو سرشون

سلام. من آقا هستم.                                 (به هیشکی اعتماد نکن، حتی من)
یاخدا.به کجا دارم میریم .  از مضراتش گفتی؟ معمولا تو این سن پسرا خیلی سرکش و لجوج میشن و سخته ...

متاسفانه از هیچکس ترسی نداره

براش مهم نیست بابام بفهمه یا ن

بچه طلاقه ، با مامانم زندگی می‌کنه

با من راحت تره ، من میخوام دوستانه جلو برم که لج نکنه

تصمیم دارم بعد تعطیلات ببرمش پیش مشاوره 

انگار ریشه داره اینکارش

تمام بدنشم خط انداخته با تیغ خیلی ناجوره

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداییش شما مادرا هم خیلی سخته کارتون. به نظرم شوهراتون باید شماهایی که بچه بزرگ میکنید رو بزارن رو س ...

شما ک نی نی سایتی خبر داری 

خیانت نکنن زخم نزن رو سر نمیخایم 

متاسفانه از هیچکس ترسی نداره براش مهم نیست بابام بفهمه یا ن بچه طلاقه ، با مامانم زندگی می‌کنه با ...

همونه به نظرم متاسفانه تو این سن خیلی پسرا سرکش میشن و همش میخوان ادای ادم های زرنگ و شجاع رو در بیارن و فکر میکنن زرنگی یعنی گل کشیدن و خط انداختن . اره همون مشاور بهترین راهه به نظرم

سلام. من آقا هستم.                                 (به هیشکی اعتماد نکن، حتی من)
خواهش میکنم. وظیفه ام بود

آخرم نفهمیدم چند سالته

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

همونه به نظرم متاسفانه تو این سن خیلی پسرا سرکش میشن و همش میخوان ادای ادم های زرنگ و شجاع رو در بیا ...

ممنون 

شما ک نی نی سایتی خبر داری  خیانت نکنن زخم نزن رو سر نمیخایم

اره. اینجا فهمیدم.

شرمنده ام به خدا به خاطر بلاها و اذیت هایی که همجنسام سرتون در میارن. نمیدونم چرا واسه خانوم های خانه دار احترام خاصی قائلم احتمالا چون زحمت زیادی میکشن و همش درگیر کارخونه و بچه داری هستن

اها فکر کردم اعداد نام کاربریم رو متوجه شدی. 70/7/30

حدس زدم متولد ۷۰ باشی 

فکر کردم اشتباهه

ممنون

اره. اینجا فهمیدم. شرمنده ام به خدا به خاطر بلاها و اذیت هایی که همجنسام سرتون در میارن. نمیدونم چر ...

اینم شانس بعضی از خانوما .

انشالله از این ب بعد همه خوشبخت بشن مونث و مذکر