2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اعداد نام کاربریم رو نگاه کن. باید از مضرات کاره بهش بگی و مشکلی که ممکنه تو اینده اش اتفاق بیفته ب ...

سنش کمه ۱۷

متاسفانه رفیق ناباب داشته بهش گل دادن الان خوشش اومده تقریباً مصرفش زیاد شده

چیکار کنم لج نکنه و دیگه سمتش نره 

خیلی از عاقبتش میترسم 

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

۲۸ سالش ؟ همین چند روز پیش تو تاپیکتون بودم

نه عزیزم ۱۷

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

ابان.میدونم مسخرس اما دارم دیوونه میسم

فهمیدی چرا انقدر پرسیدم تاریخ زایمانت رو 

چون هنوز لگداشو نزده که دلت تنگش بشه تو هنور مادری رو حس نکردی که به فکر خودتی 

ولز کاش دم دستم بودی 

حیف کا نیستز 

جدای از شوخی برات بهترین ها رو آرزو میکنم خیلی همه ی کسایی که دوست دارن درد روز  زایمان رو حس کنن دعا کن 

خب خوابه فردا بیدار میشه من خوابم میاد

مثل خاله ام کن. اونا تو خونه شون سحری رو ساعتای 2-2.30 میخورت و میخوابن فرداش هم صبح بیدار میشن و به کاراشون میرسن

سلام. من آقا هستم.                                 (به هیشکی اعتماد نکن، حتی من)
خدا کمکش کنه .

واقعا نگرانشم

عوارضش رو یکی بهم گفت یا گوگل هم مطابقت داشت

و حتی با واقعیت

مثل خاله ام کن. اونا تو خونه شون سحری رو ساعتای 2-2.30 میخورت و میخوابن فرداش هم صبح بیدار میشن و به ...

هر شب همینکارو میکنم سه میخورم و میخابم امشب نشد ک نشد😄

سنش کمه ۱۷ متاسفانه رفیق ناباب داشته بهش گل دادن الان خوشش اومده تقریباً مصرفش زیاد شده چیکار کنم ...

یاخدا.به کجا دارم میریم . 

از مضراتش گفتی؟

معمولا تو این سن پسرا خیلی سرکش و لجوج میشن و سخته بتونی از کاری منصرفش کنی.

به بابات یا داداش بزرگترش گفتی؟ ببین از کی حرف شنوی داره

سلام. من آقا هستم.                                 (به هیشکی اعتماد نکن، حتی من)
هر شب همینکارو میکنم سه میخورم و میخابم امشب نشد ک نشد😄

اها همین یه شبه؟ اشکال نداره دراز بکش و سعی کن خوابتت ببره