2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه عالی درموردش تحقیق کردی؟

چندوقته دارم تو اینترنت دربارش میخونم و نظرات بقیه رو هم خوندم بعضیا راضبن بعضیا ناراضین،،خاستم بدونم جوابدهیش چطوره،؟عوارض نداشته براشون؟

چندوقته دارم تو اینترنت دربارش میخونم و نظرات بقیه رو هم خوندم بعضیا راضبن بعضیا ناراضین،،خاستم بدون ...

جوابدهیش بد نیست ,عوارضی هم نداشت که من ۳تا بسته خوردم,چیزی نشد ,البته آزمایشی هم ندادم, تاثیر چشمگیری هم نداشت بعد از قطعش هم حدود دوسه ماه دوباره مثل اول شد  

جوابدهیش بد نیست ,عوارضی هم نداشت که من ۳تا بسته خوردم,چیزی نشد ,البته آزمایشی هم ندادم, تاثیر چشمگی ...

شما چند درجه روشنتر شدین؟میشه کامل بهم توضیح بدین من اخه سفارش دادم

شما از لزل استفاده کردین

شما چند درجه روشنتر شدین؟میشه کامل بهم توضیح بدین من اخه سفارش دادم شما از لزل استفاده کردین

سه تا بسته لزل و فریزن , از پیج گلوتامارکت گرفته بودم ,پوستم شفاف و صاف و تمیز و روشن شده بود,حتی ابدار هم شده بود من بخاطر بیماری پوستم کاملا خشک و بی آبه ولی اینا رو میخوردم خوب بود,ولی روشنی حدود یک درجه میگم چون صاف و شفاف بود کدریش از بین رفته بود خیلی واضح بود تغییرش, ولی خب بعد قطعش به مرور برگشت

سه تا بسته لزل و فریزن , از پیج گلوتامارکت گرفته بودم ,پوستم شفاف و صاف و تمیز و روشن شده بود,حتی اب ...

جدیی؟من پوستم بیشتر بر اثر افتاب سوخته شده،من اخه پرسیدم گفتن تاثیرش دائمیه شما اولین نفربودی گفتین برگشته دوبارع

سه تا بسته لزل و فریزن , از پیج گلوتامارکت گرفته بودم ,پوستم شفاف و صاف و تمیز و روشن شده بود,حتی اب ...

من عکس دستم رو فرستادم گغتن  لزل و صابون گلوتاتیون برام جوابه دیگه سفارش دادم الان میترسم دوباره منم مثل شما ناراضی بشم من اخه میخام دائمی باشه

من عکس دستم رو فرستادم گغتن  لزل و صابون گلوتاتیون برام جوابه دیگه سفارش دادم الان میترسم دوبار ...

کی گفته دائمیه؟ ,خب خود فروشنده که معلومه میگه دائمیه , ولی من کاملا ناراضی نبودما ,فقط دائمی نبود و اونطوری که تبلیغ میکنه چندیین درجه روشن میشی نبود , وگرنه گفتم که پوستم و شفافتر کرده بود از کدری در اومده بود ,یک درحه هم روشن شده بود کلا پوستم حالت شاداب تری داشت , البته از روشنی هم شاید رو بدن بعضی ها واقعا چند درجه روشن میکنه ,برا من با سه بسته لزل و فریزن با هم همین قد بود , کلا تا موقعی میخوری خوبه بعد قطع کردنش هم به مرور برگشت

کی گفته دائمیه؟ ,خب خود فروشنده که معلومه میگه دائمیه , ولی من کاملا ناراضی نبودما ,فقط دائمی نبود و ...

چنتا کامنتا خوندم نوشته بودن تاثیرش دائمیه نمیدونم والا

شما پوستتون سبزه بود قبل مصرف؟