2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بعد قطعش ک میگید ب مرور برگشت ینی کلا شدین مث اول؟یا یذره تغییر داده بهتون

به مرور یعنی بعد ۳ ماه شروع شد به تیره شدن کم کم تا الان که یکساله شد مث روز اول ,شما چه توقعی داری آمپول گلوتاتیون که اصلا تو ایران نیست میرن دبی میزنن یا مسافری از آمریکا میارن اون موقع من قرص گرفتم حدود ۲۵ میلیون بود فک کنم, تاثیرش دائمی نیست , و اونجوری که فک کنی سفید برفی نمیکنه ,بعد منطقبه بنطرت با یه بسته قرص دایمی یفید بشی ,حالا گرفتیش که ضررب هم نداره بخور ببین چقد تاثیر میراره 

به مرور یعنی بعد ۳ ماه شروع شد به تیره شدن کم کم تا الان که یکساله شد مث روز اول ,شما چه توقعی داری ...

نه اخه بحث یه بسته قرص نیست من اگ بدونم روم جواب میده بیشتر ازش تهیه میکنم ولی خب قلبم شکست فک میکردم تاثیرش دائمیه

نه اخه بحث یه بسته قرص نیست من اگ بدونم روم جواب میده بیشتر ازش تهیه میکنم ولی خب قلبم شکست فک میکرد ...

سلام عزیزم شما این قرص و استفاده کردی؟؟برات خوب بود؟؟

اِبتَسِمْ فَلَنْ یُتِغَیِر اِلْعالَم بِحُزنِک..لبخند بزن اینک دنیا با اندوه تو تغییر نمیکند

نخور عزیزم❤تاثیر خاصی ندارن این قرصا همشونم شیمیایی و پر از عوارضن مطمئن باش الکی خودتو مشکل دار میکنی بجاش برو صورتتو لیزر کن یک درجه روشن میشع بعدشم از سرم استفاده کن و ماسک خیلی بیشتر تلثیر داره

اصلا تاثیر نداره کلاه برداره

من پارسال ۱م خریدم از گلوتامارکت 

به حرف مامانم گوش نکردم گفتم نمی خوای هزینه کنی

من و برد پیش دو تا دکتر پوست مشاوره شدم دکتر گفت اصلا تاثیر نداره ثابت شده نیس

ولی من بازم کار خودمو کردم و خریدم 

سر درد داشتم به شدت

و هیچ تاثیری نداشت حتی یه کوچولو