2777
2789
عنوان

وسواس فکری

322 بازدید | 19 پست

داغونم از وسواس فکری همش با خودم میگم نکنه من ترنس باشم  نکنه مریض باشم و خودم خبر نداشته باشم  نکنه یه اتفاق بدی بیوفته   همش وقتی یکی یه کار بدی میکنه  من با خودم میگم نکنه منم این کارو بکنم و خودمو در اون حالت تصور می‌کنم زندگیم سیاه شده 

خیلی بده 

منم وسواس فکری دارم 

از کاه کوه می‌سازم ب بدترین حالت فکر میکنم 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر شیطانه وسواس شاید کار شیطانی کردی یا جایی رفتی که شیطان واردت شده

الان اینجوری باشه بایدچیکارکرد؟ 

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من

عزیزم سلام 

شما  اینجا برای مشکلت جوابی پیدا نمیکنی 

یا جوابی ک هست خیلی خیلی تاثیرش زودگذره 

حتما و حتما از یه روانشناس یا روانپزشک کمک بگیر 

چون تا این مسئله موشکافی و کاملا بررسی نشه نمیتونی به درمان اساسی برسی

همه چیز زیبایی هایی داره ، ولی همه نمیتونن اینو ببینن
فقط رفتن به سمت خدا و خوندن زیاد آیة الکرسی و قرآن و زیارت عاشورا و دعا و نذر و صدقه به نیت دفع او ...

جادوگرکه نه.....ولی ازخداخیلی وقته بریدم 

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
جادوگرکه نه.....ولی ازخداخیلی وقته بریدم 

هرکی از خدا ببره شیطان میاد جاشو بگیره 

معنی آیت الکرسیو ببین آخرش گفته که راه زندگی مشخصه هرکی سمت خدا باشه نور وارد زندگیش میشه هرکیم دور بشه تاریکی جاشو میگیره همیشه

هرکی از خدا ببره شیطان میاد جاشو بگیره  معنی آیت الکرسیو ببین آخرش گفته که راه زندگی مشخصه هرک ...

وقتی سال هاصداش بزنی وهیچی به هیچی اون وقت حال من ودرک میکنید......هیچ کارواسه من نمیکنه باوجود اینکه بارها رفتم سمتش......