2777
2789
عنوان

یه چالش بریم؟💕✨

| مشاهده متن کامل بحث + 5293 بازدید | 303 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شصت هزار بار گفتم از لیوان مخصوص من آب نخورید اَههه بابا روشو بخونید دیگه😒

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره•|.

شصت هزار بار گفتم از لیوان مخصوص من آب نخورید اَههه بابا روشو بخونید دیگه😒

🤣اقا جدا از شوخی هیشکی نمیتونه جلو خودشو نگیره این کارو نکنه یا حوصله نداره لیوان بشوره یا حتما باید از لیوان دیگران بخوره مخصوصا خودم😂🙂

خب به ما چه بخواب مگه میشه ادم زنده حرف نزنه 😏😂😂

من اصلا میرم تو اتاق 

صدای تلویزیون هم کم کن صبح هزار تا کار دارم 😪😂

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:                                                                                         این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

🤣اقا جدا از شوخی هیشکی نمیتونه جلو خودشو نگیره این کارو نکنه یا حوصله نداره لیوان بشوره یا حتما بای ...

🤣🤣🤣

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره•|.

تو صبح پاشی؟؟؟؟🙄

😂😂😂 یه لحظه حس کردم مامانمی 

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:                                                                                         این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :)