2777
2789
عنوان

جدایی

364 بازدید | 28 پست

سلام بچه ها

من سه ساله اومدم خونه پدرم،داستانش خیلی طولانیه که چرا اومدم،ولی هر مشکلی بود باعث شد بابام بیاد منو بیاره،اگه حوصله داشتید با جزئیات بگم

الان از اون موقع تا حالا چند بار بهش پیام دادم بلاکم کرده هرچقدر تلاش کردم برگرده هیچ اقدامی واسه برگشتن من نکرد و فقط بلاکم کرد

فهمیدم کلا دورمنو خط کشیده

ولی من هنوزم راضیم برگردم سر زندگیم حالا میگم اگه دادگاه مارو بفرسته مشاوره بازم حرفایی بزنم که شاید پشیمون بشه 

شما میگید منم مثل خودش قیدشو بزنم یا بازم واسه زندگی تلاش کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تلاشتو بکن

ولی اینم بدون اگه برگردی چون تو تلاش کردی نه اون همیشه طلبکاره ازت

و کلا یه چیزی بادت باشه برای اینکه زندگی مشترک خوب پیش بره مرد باید بیشتر دوست داشته باشه

کسی ک قیدتو زده قیدشو بزن البته تقصیر کار کیه؟ 

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍

میگن هرچیزی ب اندازش خوبه شما اگ برگردی هرمشکلی پیش بیاد دیگ نمیتونی بری خونه بابات قطعا هم رابطتتون مثل قبل نیست ب نظرم اول بشین فک کن اگ رفتی باز خواسی برگردی خونه بابات چی

سه سال زمان خیلی زیادی هست! طلاق گرفتید ؟ درخواست طلاق داده؟ یا سه ساله قهرید فقط؟

۹ ماه صبر کردیم بعد درخواست مهریه و جهاز دادیم 

یه مدت گذشت خبری نشد درخواست نفقه دادیم

الان بعد سه سال تازه پنج ماهه درخواست طلاق داده 

و اینکه نمیدونید زنی وارد زندگیش شده یا نه به خدا توکل کنید و فراموش کنید انشالله آینده روشنی داشته ...

نه هیچکس وارد زندگیش نشده،فقط بهم گفتن شیطون زیر گوشش خونده،ولی من میگم اون اگه منو میخواست به حرف هیچکس گوش نمیداد،ممنونم مرسی