2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 28 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مشاورم بهم گفت حالا که اون طلاق میخواد توام طلاق بگیر ولی منه لامصب بازم یه وقتایی دوسش دارم بازم به ...

عزیزم... معلومه خیلی دوسش داری

من نمیتونم حالتو درک کنم همش میترسم حرفی بزنم که تصمیم درستی نگیری

ولی خودم اگه باشم تا جایی که شخصیتم خورد نشده باشه و عزت نفسم پایین نیاورده باشه برای برگشتش تلاش میکنم

ولی اگه دیدم داره لهم میکنه ازش دور میشم

خدایا شکرت
عزیزم... معلومه خیلی دوسش داری من نمیتونم حالتو درک کنم همش میترسم حرفی بزنم که تصمیم درستی نگیری ...

من عزت نفسم خورد شد چون اصلا جوابمو نداد حتی یکیو فرستادم باهاش حرف بزنه اونم نشد

من عزت نفسم خورد شد چون اصلا جوابمو نداد حتی یکیو فرستادم باهاش حرف بزنه اونم نشد

یه واقعیتیو بگم دلم نمی‌خواد اگه ازدواج کنم بازم چشمم دنبالش باشه و یه جوری با حسرت نگاش کنم😔

مقصر اصلی من بودم اول

اگه مقصری خیلی تلاش کن که برگرده نباید تلاشت از پشت تلفن باشه یک شاخه گل بگیر برو در خونشون معذرت خواهی کن اگ نبخشید بیخیال شو چون دگ فایده نداره 

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍

واقعا دلت آدمیکه یذره هم محلت نمیده رو میخواد؟

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
اگه مقصری خیلی تلاش کن که برگرده نباید تلاشت از پشت تلفن باشه یک شاخه گل بگیر برو در خونشون معذرت خو ...

نمیتونم اینکارو کنم چون بابام زنده ام نمی‌ذاره 

ولی تبریک تولد واسش فرستادم بلاکم کرد