2777
2789
عنوان

مهارت های نوزاد سه ماهه چیه؟

5483 بازدید | 19 پست

خانوما پسر من چهار ذوز دیگه سه ماهش کامل میشه

الان فقط وقتی به شکم میزارمش میتونه گردنشو قفسع سینشو نگهداره بالا 

مارو دنبال میکنه باهاش حرف بزنیم میخنده آغو میگه

طبیعیه بنظرتون کم کاری نیست ؟ 

بچه های شما چیکارا میکردن تو این سن

اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی شیر میخورن لبخند میزنن میخوابن

چه پروسه رشد کنده 😪 سلامت باشن انشالله 

اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........

دانشگاه میرفت 😁

منی که تو هر تاپیکی، چه جدی چه شوخی میرم نمک میریرم حقمه که الان اینو بهم بگی😪😂

وااااای😍دقیقا پسر منم همینه سه ماهشه 

الهی بگردمش انشالله همه بچه ها سلامت باشن

‌واقعا چه انتظاری از بچه سه ماهه دارید😂😂

آخه یکی از اقوام بچش زردی داشت و ۴ روزش بود،  براش چشم بند میزاشتن میزاشتنش تو دستگاه برگشت بهم گفت دخترم چشم بندشو دوست نداره هعی دستشو بند میکنه به چشم بندش درش میاره😊😑

آخه یکی از اقوام بچش زردی داشت و ۴ روزش بود،  براش چشم بند میزاشتن میزاشتنش تو دستگاه برگشت بهم ...

اون دیگه مطمعنا تو سه ماهگی میتونه ملق بزنه

تلاش کنید که نه فقط یک انسان موفق بلکه انسانی ارزشمند باشید
اون دیگه مطمعنا تو سه ماهگی میتونه ملق بزنه

اره چند شب پیش دهمیش بود ،ذشام دهمیشو خودش پخته بود🚶🏻‍♀️

آخه یکی از اقوام بچش زردی داشت و ۴ روزش بود،  براش چشم بند میزاشتن میزاشتنش تو دستگاه برگشت بهم ...

خوب دستو همه بچه ها تکون میدن ولی کارای دیگه بعیده

بعدم دختر همیشه جلوتر از پسراس

میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍