2777
2789
نمیدونم چرا نمیتونم تصویر بذارم اما الان داشتم در این مورد سرچ میکردم امام صادق علیه گفتن هیچ فرد مو ...

خواهش می کنم 

منم دیدم این روایت رو

ولی مفهوم روایت مهم تره

اونا می بینن ولی با یه نوع تغییر عجیب 

مثلا شادی تو رو گل می بینن در حالی که تو رو نمی بینن و نمی شناسن 

یا خشم تو رو آتش می بینن و تو رو نمی بینن 

بحث مومن و عنصر ایمان

بحث این که حتی خانواده ها بعد از مرگ برای مومن عوض میشن

بحث این که این روایت قبل و بعدی داشته که حذف شده

من یبار تجربه خروج روح از بدنم رو دارم بدن فقط یه ابزاره با حقیقت ما که روح ماست غریبه هست ج ...

پدرم تو کمتر از پنج دقیقه تموم کرد 

وقتی رسیدم انگار خواب بود 

نه چشماش باز بود نه دهنش 

فکر کردم از حال رفته 

اما تموم کرده بود 

دلم گرفت 

شوکه شدم 

بعد اون فکر کردم روحش به ما سر میزنه 

برام سوال شده 

آیا روحش با روح پدر و مادرش برخورد داره؟دلشون تنگ نشده برای هم؟برای همه ی اونایی که دل تنگشون بود؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خواهش می کنم  منم دیدم این روایت رو ولی مفهوم روایت مهم تره اونا می بینن ولی با یه نوع تغییر ...

هیچ چیز قطعی درباره ی روح وجود نداره 

روح هیچکس برتگشته تا به سوالات ما جواب بده 

منم همین و میگم  اگر دوچار فراموشی میشن  پس فرزند صالح صدقه جاریه نیست  مسجد صدقه ...

برای من هم اتفاقا قبول کردن این سخته

ولی یه مورد رو بهت بگم 

مثلا دیدم که حر باید فراموش کنه که راه امام حسین رو بسته

و الا بهشت براش جهنم میشه

برای من هم اتفاقا قبول کردن این سخته ولی یه مورد رو بهت بگم  مثلا دیدم که حر باید فراموش کنه ...

من شنیدم که خیلی از بزرگان از کوچکترین خطاهایی که داشتن ترس داشتن 

چون میگفتن از ما سوال میشه 

روح فراووش نمیکنه 

مثلا میزان 

وقتی خوبی و بدی ها رو در کفه های ترازو میذارن 

وقتی تک به تک اعمال در نامه ی اعمال ثبت میشه 

چطور برای یک روح فراموش شده تک به تک مینویسن و نامه به دستشون میدن؟

پدرم تو کمتر از پنج دقیقه تموم کرد  وقتی رسیدم انگار خواب بود  نه چشماش باز بود نه دهنش& ...

خدا رحمت شون کنه و با اهل البیت ع محشورشون کنه

چقدر راحت و عالی رفتن

حتما جاشون اون دنیا خیلی خوبه

بعد از مرگ هر کسی اگه اهل بهشت باشن پدر و مادرشون و عزیزانی که پیش از اونا رفتن رو میبینن

هر کسی رو ندیدن میفهمن بهشت نیومده و بردنش جهنم و معلوم نیس چه وقتی خلاص میشن

اونجا منتظر بقیه اهل دنیا میشن

اگه خوب و صالح باشیم بهشون ملحق میشیم

از کسایی که بعد خودشون میمیره سوال می کنن نسبت به اهل دنیا اگه بگه فلانی مرد و بفهمن پیش شون نیومده میفهمن سقوط کرده بردنش دوزخ 

اگه خیراتی کنیم خیلی خوشحال میشن برامون دعای خیر می کنن

خلاصه این که اونجا منتظرمون هستن 

برای من هم اتفاقا قبول کردن این سخته ولی یه مورد رو بهت بگم  مثلا دیدم که حر باید فراموش کنه ...

خدا به اهل ایمان خیلی لطف داره

هر کسی رو که میبخشه، از نامه اعمالش هم پاک می کنه

حتی از ذهن فرشته هایی که نامه اعمال رو ثبت کردن میبره فراموش می کنن

و در مرحله آخر از ذهن خودمون هم میبره خودمون هم هیچی از اعمال بدی که خدا بخشیده یادمون نمی مونه

فقط خدا خودش میدونه و بس

اما این که بعضیا هیچ عملی ندارن نه نماز نه روزه و نه هیچی بعدش خیال می کنن خدا میبخشه دلشون خوش می کنن هیچ عملی با خودشون نمیبرن، اینجوریام نیس

بدون توبه و جبران، هر کسی از دنیا بره معلوم نیس سرنوشتش چی میشه

👌

در کتابی خوندم 

که روح مردگان شبها از قبر خارج میشه و ثواب جمع میکنه و به داخل قبر برمیگرده 

میگن یک دختر در شهر کراچی فوت میکنه 

که مادرش که بیوه هم بوده بعد از یک مدت ازدواج میکنه و صدقه و خیرات و فراموش میکنه یعنی سرگرم زندگی خودش میشه 

یک روز بزرگی خواب میبینه ک پدر و مادرش صداقاتی و ک داده در سینی های مجللی شبیه به یک غذای درب گرفته جمع میکننن و برمیگردن داخل قبر و این دختر با سینی خالی و محزون ایستاده 

روح پدرش بهش اشاره میکنه و میگه این دختر هیچ کسی و نداره ک براش خیرات بفرسته 

ادرار میکه ک من مادری داشتم که همیشه برای من صدقه میداد ولی الان مدتی هست که از صدقات اون خبری نیست 

آدرس خونه آش و ازش میگیره وبعد مدت ها اونجا و پیدا میکنه 

از مادرش سوال میکنه ک آیا شما دختری داشتی که فوت شده میگه بله و ایشون براش جریان و تعریف میکنه مادرش به شدت متاثر میشه و میگه درست من بعد از ازدواجم به شدت سرگرم زندگی خودم بودم و دخترم رو فراموش کردم 

و از اون به بعد شروع به دادن صدقه میکنه 

خدا به اهل ایمان خیلی لطف داره هر کسی رو که میبخشه، از نامه اعمالش هم پاک می کنه حتی از ذهن فرش ...

من این و نشنیدم من اینجوری شنیدم ک اگر شما ذره ای نیکی کنی خدا میبینه و ذره ای بدی کنی هم میبینه 

اگر کار نیکی کرده باشی چند برابر حساب میکنه و کار بد رو به شکرانه ی کار نیک ناچیزو بی مقدار

اگر شما در نمازت سهو و خطایی باشه خداوند اون سهو و خطاها رو به برکت نماز های نفلی که خوندی جبران میکنه  

خدا به اهل ایمان خیلی لطف داره هر کسی رو که میبخشه، از نامه اعمالش هم پاک می کنه حتی از ذهن فرش ...

و میدونم خداوند هر کس رو که بخاد با کوچکترین بهانه ای میبخشه 

و کسی و با هفتاد سال عبادت با خطایی به جهنم میفرسته 

خدا هم قهار هم رحمان 

خدایا رحمانیتت به خشمت غلبه کنه 

و میدونم خداوند هر کس رو که بخاد با کوچکترین بهانه ای میبخشه  و کسی و با هفتاد سال عبادت با خط ...

حساب خدا خیلی دقیقه

اونی که هفتاد سال عبادت کنه اینجور نیس که با خطای کوچیک جهنم بره

خطا باید بزرگ باشه مثل کفر به خدا یا قتل مومن یا...

اونی هم که هیچی و هیچ عملی نداره اینجور نیس که با بهانه کوچیک فکر کنه راحت میشه بهشت میره

خدا رحمت شون کنه و با اهل البیت ع محشورشون کنه چقدر راحت و عالی رفتن حتما جاشون اون دنیا خیلی خوبه ...

یک چیزی و اصلاح کنم 

دوست عزیزم 

خیلی خوشحالم که باهاتون هم صحبت شدم 

دلم خیلی گرفته بود 

سرم پر از سوال 

ولی مردگان هیچ دعایی نمیتونن بکنن 

مردگان از خیر و شر محروم شدن 

بی آزار شدن 

تموم شدن 

در این دنیا تموم شدن نقشی ندارن نمیتونن  چیزی  به نامه ی اعمالشون اضافه و کم کنن

ما تا وقتی زنده هستیم وقتی صدای منادی و دعوت دهنده ی نماز رو میشنویم میتونیم لبیک بگیم و نماز بخونیم وقتی مردیم حسرت تکرار واژه های اذان و میخوریم 

کاش مرگ به راحتی داخل فیلم ها بود 

چیزی شبیه تناسخ 

فراموشی 

ولی متاسفانه نیست 

اگر بود روح به برزخ نمیرفت روح کافر به دوزخ  

حساب خدا خیلی دقیقه اونی که هفتاد سال عبادت کنه اینجور نیس که با خطای کوچیک جهنم بره خطا باید ب ...

اره دقیقا 

ولی یک حکایت قدیمی هست من از کتابهای دینی خوندم مردی ک هفتاد سال عبادت میکرد داخل غار با یک بار شراب خوردن مرتکب زنا شد و بعد از اون به وسوسه ی شیطان شوهر شراب فروش زنی ک بهش تعرض کرده بود رو کشت و در آخر شیطان در این مهلکه موقعی ک جلاد بالای سر مرد ایستاده بود تا سر از گردنش جدا کنه بهش گفت سر خم کن ک نجاتت میدم و در اون حالت ساده ب شیطان به جهنم سقوط کرد 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز