2777
2789
نه تو یه حدیث از امام علی  دیدم همه چی رو فراموش می کنن عجیبه که زندگی پس از زندگی دقیقا خلاف ...

من فکر میکنم بعد یه زمانی فراموش میشه نه همون اول. تا یه زمان زیادی گفته میشه شنوایی کار میکنه

وقتی ارزش‌ها عوض شوند عوضی ها با ارزش می شوند. (گاندی).
بحثش مفصله  ولی چند جا از بزرگان هم دیدم که می گن یه زندگی خیلی راحت تر شروع می کنن اون جا با ...

یعنی مارو فراموش میکنن ؟پس چطور میگن فرزند صدقه جاریه است 

فرزند صالح 

من حتی شنیدم که روح مردگان شب ها از قبر خارج میشن و ثواب جمع میکنن یعنی صدقه و حیرانی که مابراشون میدیم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من فکر میکنم بعد یه زمانی فراموش میشه نه همون اول. تا یه زمان زیادی گفته میشه شنوایی کار میکنه

ولی من فکر می کنم دقیقا بعد از مرگ فراموش میشه

روح آدم تبدیل میشه

آیه قرآن در مورد تبدیل روح دنیا به روح آخرت کم نداریم

به نفع درگذشته ها هست که نبینن ما رو عذاب می کشن

فکر میکنم اونها اینقدر درگیر اون دنیا هستن که دیدن ما باعث عذابشون نشه 

بیچاره انسان چه موجود حقیری 

به دمی بند 

یکی از اقوام ما وابستگی زیادی به خونه زندگیش داشت 

اونقدر خونه آش و دوست داشت که الان بعد مرگش هر وقت میرم خونه آش دیدن بچه هاش دلم میگیره 

یک روز دخترش تعریف میکرد که بعد مرگش چند بار تو عالم خواب و بیداری یه خانم چادری دیدا که داره تو خونه میگرده 

کدوم آیه ؟

آیه های مربوط به تبدیل و تغییر البته تفسیر خاص خودشون رو داره.

باید نوشته هام رو نگاه کنم که دورم ازشون 

من تو جاهای خصوصی تر در این مورد خوندم و شنیدم که آدم بعد از مرگ کاملا تبدیل میشه

تو جاهای عمومی مثل اینترنت پیدا نمیشه

آیه های مربوط به تبدیل و تغییر البته تفسیر خاص خودشون رو داره. باید نوشته هام رو نگاه کنم که دورم ا ...

دلم گرفت 

یعنی این زندگی اینقدر بی ارزش؟؟

شبیه یک خواب 

که بعد یک مدت فراموش میشه 

انگار که هرگز داخل این زندگی نبودن 

ما رو نداشتن کنارمون نفس نکشیدن 

آیه های مربوط به تبدیل و تغییر البته تفسیر خاص خودشون رو داره. باید نوشته هام رو نگاه کنم که دورم ا ...

دلم گرفت 

یعنی این زندگی اینقدر بی ارزش؟؟

شبیه یک خواب 

که بعد یک مدت فراموش میشه 

انگار که هرگز داخل این زندگی نبودن 

ما رو نداشتن کنارمون نفس نکشیدن 

پدرم باغچه آش رو خیلی دوس داشت

ولی من فکر می کنم دقیقا بعد از مرگ فراموش میشه روح آدم تبدیل میشه آیه قرآن در مورد تبدیل روح دنیا ...

نمیدونم چرا نمیتونم تصویر بذارم اما الان داشتم در این مورد سرچ میکردم امام صادق علیه گفتن هیچ فرد مومن یا کافری نیست که موقع زوال شمس به دیدار خانه خود رود افراد صالح با دیدن عمل صالح خانواده خود مسرور میشن ولی کافر دچار حسرت میشه. چند تا روایت دیگه هم هست. به نظرم دچار فراموشی نمیشیم مخصوصا اینکه وارد برزخ میشیم و اونجا با توجه به خیراتی که برامون میشه جایگاهمون میتونه رشد کنه. ببخشید طولانی شد عزیزم.🌺🌺

وقتی ارزش‌ها عوض شوند عوضی ها با ارزش می شوند. (گاندی).
نمیدونم چرا نمیتونم تصویر بذارم اما الان داشتم در این مورد سرچ میکردم امام صادق علیه گفتن هیچ فرد مو ...

منم همین و میگم 

اگر دوچار فراموشی میشن 

پس فرزند صالح صدقه جاریه نیست 

مسجد صدقه جاریه نیست 

و حتی بهشت و جهنم زیر سوال میره 

چون شبیه یک خواب خوب یا بدی که دیدن و عادلانه نیست که محاکمه بشن 

من یبار تجربه خروج روح از بدنم رو دارم

بدن فقط یه ابزاره با حقیقت ما که روح ماست غریبه هست

جالب اینه که روح نه مذکر هست و نه مونث، فقط بدن مادی هست که مذکر و مونث میشه

ابزار فعالیت روح ما تو این دنیا بدن خاکی مون هست، بعد از مرگ مون این بدن دیگه بدرد نمیخوره و فرقی با خاک نداره

فقط اگه طرف مسلمان و با خدا باشه بخاطر اعتقادات و عبادت هاش که با همین بدن انجام داده دارای حرمت هست و احترام داره

بعد از مرگ مون کمی تو این دنیا هستیم بعدش کلا میریم تو عالم دیگه و بدنی مناسب زندگی اون دنیا داریم

اگه بستگان و عزیزانی داشته باشیم شب های جمعه اجازه میدن برگردیم شاید خیراتی کردن بهمون ثوابش برسه

یا کار خوب ادامه داری تو دنیا داشته باشیم که دائم ثوابش بهمون برسه

اما شهیدان مقام شون خیلی بالا هست، به همه آدما و کارهاشون احاطه دارن و میبینن و قراره تو قیامت به عنوان شاهد اعمال همه آدما پیش خدا شهادت و گواهی بدن

شهیدان استثنا هستن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز