2777
2789

بعد کسایی که تند تند جواب میدن خسته نمیشن ؟ اخه یکی بود که میگفت حس ششمه هر سوالی که از میپرسیدم دیر حواب میداد میگفت سردرد میگیره . دقیقا چطوریاست ؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعد کسایی که تند تند جواب میدن خسته نمیشن ؟ اخه یکی بود که میگفت حس ششمه هر سوالی که از میپرسیدم دیر ...

قدیما تو سایت یه دونفر بودن قشنگ همه چی رو می‌دیدم میگفتن ،ولی جدیدا شده کلا الکی خیلیا الکین برای سرگرمی میگن

کاربر محدثهجون ❤️قلب_شیشه_ای°°❤️ermi❤️nyli❤️ کاربرای مهربون قدیم درخاست بدید به من اگ با کاربری جدید هستید
بعد کسایی که تند تند جواب میدن خسته نمیشن ؟ اخه یکی بود که میگفت حس ششمه هر سوالی که از میپرسیدم دیر ...

چه عجیب فکر نکنم ربطی به سر درد داشته باشه اینجور ادما یه حس قوی دارن از اون استفاده میکنن مثل شنیدن شاید الکی میگفته

قدیما تو سایت یه دونفر بودن قشنگ همه چی رو می‌دیدم میگفتن ،ولی جدیدا شده کلا الکی خیلیا الکین برای س ...

اره جدیدا خیلیا الکی میگن ولی اونایی که این حس رو دارن خیلی باحالنا😂

چه عجیب فکر نکنم ربطی به سر درد داشته باشه اینجور ادما یه حس قوی دارن از اون استفاده میکنن مثل شنیدن ...

چرا میدونی چون انرژی زیادی میگیره . منم یکی یسوال ازم میپرسه حسم یه جوابی بهش میده اما کسایی که حس ششمن انگار میبینن وقتی تمرکز میکنن