2777
2789
عنوان

نامزدم هنوز عاشق دوس دختر قبلیشه

10549 بازدید | 66 پست

سلام من نمیدونم نامزدم واقعا دوسم داره یا ن

خودش که تو حرفاش خیلی میگه دوسم داره ابراز محبت میکنه دائم میگه دلم برات تنگ شده و باید ببینمت و اینا عکسامونو همرو ادیت میکنه کلیپ درست میکنه میفرسته برام خیلی هم ادم طنزی هستش ینی کلا شوخ طبعه نمیدونم چرا حس میکنم چون رابطه داریم دوسم داره چون خیلی راجب اینجوری چیزا حرف میزنه حس میکنم دوس داشتنش از روی هوسه امروزم یه اتفاق بدی افتاد ک کلا حس کردم جدی جدی دوسم نداره ازش پرسیدم اسم دوس دختر قبلیت چی بود گفت مبینا گفتم چن وقت باهاش بودی گفت ۴ سال گفتم عه پس چرا نگرفتیش به شوخی گفتم یهو دیدم شروع کرد به حرف زدن که خیلی دوسش داشته و مامانه دختره راضی نبوده گفت دو سال مدام میرفته خواستگاری و هی بزرگ های فامیل رو میفرستاده و کلی بابای دختره رو فحش داد که دخترشونو ندادن بهش و از حسی که به دختره داشت میگفت من خیلی ناراحت شدم حس کردم حسرت دختره مونده رو دلش و هنوز به دختره حس داره اخه خیلی با ناراحتی و عصبانیت حرف میزد منم طاقت نیاوردم گوشیو قطع کردم پیام هاشم میزارم الان

احساس دست ادم نیست اخه 😐

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای شوهرت چقدر سادست نشسته با تو دردودل😬😬😬😬😬😬

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

اره عزیزم شاید واقعیت همین باشه ک حسرتش هنوز روی دلش هست.

اما دیگ درموردش حرف نزن خودتم در موردش فک نکن.مطمئن باش تا چندسال دیگ یجوری با خوب بودن تو عاشقت میشه ک اسمشم یادش نمیاد.

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

عزیزم حق داری ناراحت بشی ولی هیچوقت از گذشته ی کسی نپرس .چون باعث میشه خاطراتش دوباره زنده بشن

سعی کن طوری رفتارکنی ک اونوفراموش کنه و خاطراتشو هم فراموش کنه و یاداوری نکنه