2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ۵سال داره

اگه یک نفر ازت پرسید چقد دوسم داری؟ نگو بی نهایت! بگو اندازه ای که هستی اگه پرسید تا کی دوستم داری نگو تا ابد بگوتا وقتی که هستی!اگه پرسید چقد اعتماد داری؟ نگو اندازه چشام بگو تا اندازه ای که بهم اطمینان بدی تا بدونه وقتی با ارزشه که به ارزشت احترام بذاره

پسر من ۹۷ ایه هنوز ۴ سالو سه ماهشه . من نمیتونم پسر ۴ سال و سه ماهه رو ۵ ساله بدونم😬

تا وقتی که زندگی یه تئاتر مزخرفه🎭 تنها به جرئه های فراموشی دلخوشم🥂                                                                           
پسر من ۹۷ ایه هنوز ۴ سالو سه ماهشه . من نمیتونم پسر ۴ سال و سه ماهه رو ۵ ساله بدونم😬

سلام پسر شما فک کنم متولد دی ماه 97هست که الان 4سال و سه ماه هست 

دختر من متولد فروردین 97هست که پنج سال تموم میشه برام سوال بود پنج هست یا شش

سلام پسر شما فک کنم متولد دی ماه 97هست که الان 4سال و سه ماه هست  دختر من متولد فروردین 97هست ...

آخر آذر ماه . 

بله دختر شما ۵ سالشه

تا وقتی که زندگی یه تئاتر مزخرفه🎭 تنها به جرئه های فراموشی دلخوشم🥂