2777
2789
هم عکست هم شغلت 😁

ای جووونم از اولم ماشالا باهوش بودی😂😍 مشتاق شدم ببینمت

هر چیز که مال تو باشد خوب است، حتی اگر جای خالی «تو» باشد، آخر جای خالی توی دل مثل سوراخ توی دیوار نیست که با یک مُشت کاهگل پر شود. هزار نفر هم بروند و بیایند آن دل دیگر هیچ‌وقت دل نمی‌شود.
ای جووونم از اولم ماشالا باهوش بودی😂😍 مشتاق شدم ببینمت

😜 اصلا نابغه بودم من 🤭😁

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو پیش روانشناس شاید یه مشکلی داری ولی اون مشکل داره خودشو به صورت تنبلی و اینا نشون میده  من ...

رفتم 

اصلا تراپیستا به درد نمیخورن

چیزای خیلی ابتدایی میگفتن که خودم بیشتر از اونا بلدم

بهش میگم نمیتونم کاری کنم گفت خودکار و بزار رو کاغذ اسمتو بنویس

نوشتم گفتم خب

میگه دیدی ادم کاریو بخواد انجام میده و انگیزه و اراده و اینا چرتن😑😑

😜 اصلا نابغه بودم من 🤭😁

بیا تاپیکم عسکتو بزار ببینم😎

هر چیز که مال تو باشد خوب است، حتی اگر جای خالی «تو» باشد، آخر جای خالی توی دل مثل سوراخ توی دیوار نیست که با یک مُشت کاهگل پر شود. هزار نفر هم بروند و بیایند آن دل دیگر هیچ‌وقت دل نمی‌شود.
بیا تاپیکم عسکتو بزار ببینم😎

نه بابا تورو جدت یبار عکس سانسور شدمو گذاشتم برا یکی یهو هزار نفر انلاین بودن تو تاپیک 🤣

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
نه بابا تورو جدت یبار عکس سانسور شدمو گذاشتم برا یکی یهو هزار نفر انلاین بودن تو تاپیک 🤣

😐😂 ن نترس تاپیک قبلیه من هیشکی نیس بدو بیا 

😐😂 ن نترس تاپیک قبلیه من هیشکی نیس بدو بیا 

نه تورو خدا من اصلا تو سایت عکس نمیذارم 

همه بچه ها میدونن من زیاد ترسوام 😂

نه تورو خدا من اصلا تو سایت عکس نمیذارم  همه بچه ها میدونن من زیاد ترسوام 😂

باشه عزیزم 

باشه عزیزم 

😘بببخشید عزیزم

تو مادران پی وی گذاشتم برا بچه ها 

اینجا بازدیدش زیاده خطریه

😘بببخشید عزیزم تو مادران پی وی گذاشتم برا بچه ها  اینجا بازدیدش زیاده خطریه

بریم مادران پس🤣

رفتم  اصلا تراپیستا به درد نمیخورن چیزای خیلی ابتدایی میگفتن که خودم بیشتر از اونا بلدم بهش ...

😐😐😐🤣جدی؟

چقدر چرررت

من همونی ام که چهار بار تعلیق شد😒😑چرا؟چون حرف زور تو کتم نمیره کلا سلیطه ام😐🪓 ،بای
بریم مادران پس🤣

اونجا اد کن منو بیام عکس بازی 😛

بیا پی وی

من ۲۴  چند ساله اینطوریم

امیدوارم زودتر راهتونو پیدا کنید و حالتون بهتر بشه

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌