میتونم کامل درکت کنم
بیا یکم درمورد وسواست حرف بزنیم
درنظر بگیر تو بیای اول هفته فصل یک زیست رو کامل بخونی و تستاشو رو هم کامل بزنی یجوری که با خودت بگی اینو دیگه الان خوب فهمیدم
اما اینجوری وقت میبره و باعث میشه زمانی نداشته باشی که مرورش بکنی برای آزمونت
اما اگه تو یکم گاردتو بیاری پایین تر و با وسواس کمتری سری اول بخونی میتونی مرور رو هم بزاری توی برنامه ات ( منظورم این نیست که ماست مالی کنی منظورم اینه که توقع نداشته باشی همههههه نکات رو توی سری اول دوم بفهمی مرور علاوه بر اینکه باعث میشه مطالب توی ذهنت بشینه به جمع آوری نکات جدید هم کمک میکنه)
منم توی خانواده ام کسی نبود که موفق باشه توی این مسیر که من بتونم با خیال راحت بر اساس حرف های اون برنامه بچینم پس بدون این دغدغه خیلیاس و نگران نباش اگه خودت با نظم بری جلو میتونی برسی به چیزی که میخوای👍
درمورد گوشی من از گوشی خودم سعی میکردم خیلی استفاده نکنم مثلا بعد از آزمون کانون یسر میرفتم یوتویوب گاهی یا سریال میدیدم ولی اگر کار ضروری هم بود بیشتر با گوشی مامانم انجام میدادم
اینکه بخوای از حجم زیاد مطالب فرار کنی برای منم پیش اومد یه برهه ای اگه برنامه ات خیلییی حجمش زیاده و خیلی کمال گرایانه اس دوباره یه کاغذ بردار و یه برنامه معقول بچین برنامه ای که بتونی بهش برسی و در حین انجام برنامه هم وسواس به خرح نده همون جور که گفتم به این فکر کن که توی مرورت یا هنگام تست زدن درس رو بالاخره کامل میفهمی