2777
2789
عنوان

مشاور کنکور

153 بازدید | 16 پست

سلام به همگی🙌

من دانشجوی پزشکی هستم و می‌خوام به کسایی که دوست دارن کمک کنم تا با تلاش خودشون به هدفشان برسن 💫

اگه دانش آموز دهم یا یازدهم هستین خیلی بهتر میتونم راهنماییتون کنم 🤝

طرح های متفاوتی داریم و از همه مهمتر هزینه طرح ها ب نسبت تیم های دیگه خیلی به صرفه تره 

اگه سوالی داری بپرس در خدمتم😉

♥️این تاپیک رو برای افرادی که نیاز دارن بفرست شاید توی نتیجه ی خوبشون شریک بشی

🦋یاور و همراه تو توی این مسیر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هیچی نمیشم:)همش وسواس‌ درس خوندن میگم نمیتونم نمیشه حدود دوهفته پیش به خودم اومدم هی گفتم بخونم بخونم نخوندم الان زیستم ۵فصل مونده دوفصلشو خوندم ۳فصل مونده دوروز وقت دارم میگم نمیشه!

ترم اولو گند زدم چون عقیدم این بود با تقلب نمرم بالا میره بخونم نمیره و...

اومدم گوشیو ول کنم دیدم نمیشه درحالی که من فقط تلگرام و شاد دارم و نی نی سایت. اینستا و.. ام پاک کردم اما هنوز میام چون واقعا میام میبینم حجمش زیاده نمیخونم میرم میخابم یا میام گوشی 

نمیدونم دیگه چیکار کنم‌ واقعا سخته هیچکس نباشه بهت راه نشون بده تو خونواده🙂💔

من ریاضیم افتضاحه هیچی نمیفهمم عوضش زیست رو خوب میفهمم چیکار کنمممم

این خیلی خوبه که زیست رو خوب میفهمی 👌

برای ریاضی تنها راهکار تست زیاده ... اون مبحث های ریاضی ای که توشون خوبی قشنگ درکشون کردی و تست های مختلف توی درک مباحث ریاضی بهت کمک میکنه 

میتونی از کلاس های آموزشی هم استفاده کنی برای ریاضی 

البته حواست باشه برای کلاسا برنامه درست و منظم داشته باشی چون می‌تونه وقت گیر باشه 

این خیلی خوبه که زیست رو خوب میفهمی 👌 برای ریاضی تنها راهکار تست زیاده ... اون مبحث های ریاضی ای ک ...

بخدا ریاضی رو در حد ضرب هم بلد نیستم ،میخوام بسته بخرم براش و کتاب چی پیشنهاد میکنین؟

هیچی
من هیچی نمیشم:)همش وسواس‌ درس خوندن میگم نمیتونم نمیشه حدود دوهفته پیش به خودم اومدم هی گفتم بخونم ب ...

میتونم کامل درکت کنم 

بیا یکم درمورد وسواست حرف بزنیم 

درنظر بگیر تو بیای اول هفته فصل یک زیست رو کامل بخونی و تستاشو رو هم کامل بزنی یجوری که با خودت بگی اینو دیگه الان خوب فهمیدم 

اما اینجوری وقت می‌بره و باعث میشه زمانی نداشته باشی که مرورش بکنی برای آزمونت 

اما اگه تو یکم گاردتو بیاری پایین تر و با وسواس کمتری سری اول بخونی میتونی مرور رو هم بزاری توی برنامه ات ( منظورم این نیست که ماست مالی کنی منظورم اینه که توقع نداشته باشی همههههه نکات رو توی سری اول دوم بفهمی مرور علاوه بر اینکه باعث میشه مطالب توی ذهنت بشینه به جمع آوری نکات جدید هم کمک می‌کنه)

منم توی خانواده ام کسی نبود که موفق باشه توی این مسیر که من بتونم با خیال راحت بر اساس حرف های اون برنامه بچینم پس بدون این دغدغه خیلیاس و نگران نباش اگه خودت با نظم بری جلو میتونی برسی به چیزی که میخوای👍

درمورد گوشی من از گوشی خودم سعی میکردم خیلی استفاده نکنم مثلا بعد از آزمون کانون یسر میرفتم یوتویوب گاهی یا سریال میدیدم ولی اگر کار ضروری هم بود بیشتر با گوشی مامانم انجام میدادم 

اینکه بخوای از حجم زیاد مطالب فرار کنی برای منم پیش اومد یه برهه ای اگه برنامه ات خیلییی حجمش زیاده و خیلی کمال گرایانه اس دوباره یه کاغذ بردار و یه برنامه معقول بچین برنامه ای که بتونی بهش برسی و در حین انجام برنامه هم وسواس به خرح نده همون جور که گفتم به این فکر کن که توی مرورت یا هنگام تست زدن درس رو بالاخره کامل میفهمی

بخدا ریاضی رو در حد ضرب هم بلد نیستم ،میخوام بسته بخرم براش و کتاب چی پیشنهاد میکنین؟

کار آقای عزیزی نظم خاصی توی تدریس و درس دادنشون هست که به نظرم خیلی خوبه (ماز)

و در مورد کتاب خیلی سبز رو پیشنهاد میدم 

اره دقیقن مال فشار عصبیه

خب برای این موضوع با یکی صحبت 

فشار عصبی یه چیزی نیست که من با یه صفحه نوشتن برطرفش کنم 

مثلا نیگا کن یه زمانی خانواده آدم یچیزی میگن که ناراحتت می‌کنه 

ی زمانی به برنامه ات نمی‌رسی 

یه زمانی تمرکز کافی رو نداری و با دوستت بحث کردی 

همه اینا چیزایی ان که می‌تونه تورو ناراحت کنه و باعث بشه دلت نخواد درس بخونی 

بهتره کسی باشه که زمان پیش اومدن این مشکلات بتونی باهاش صحبت کنی تا در لحظه باهات حرف بزنه و یکم آرومت کنه بعد بهت کمک کنه یجور دیگه به قضیه نیگا کنی یا یه راه حل براش پیدا کنی 

فکر کنم این راه حل خوبی برای تو باشه💚