2777
2789
عنوان

خودکشی

435 بازدید | 18 پست

دوس دارم خودکشی کنم خانوادم زندگیمو نابود کردن من چند سال قبل با یکی از اقواممون دوس بودم بشدت دوسش داشتم خواستگاری آمد ولی خانوادم مخالفت کردن و از هم جدامون کردن و یکی از اقواممون امد خواستگاریم من راضی به ازدواج نبودم و خانوادم مجبورم کردن ک باهاش ازدواج کنم نامزدم خیلی خسیسه اصلا پیشش نمیتونم خودم باشم باهاش خوشحال نیستم من ۲۱ سالمه و اون ۳۵ سالشه . دارم دیوونه میشم . هرکاری من دوس دارم میگم این کارو انجام بدم میگه ن . مثلا میگم میخوام برم لیزر میگع ینی همه دخترا میرن خواهرش رفته میگم خواهرت هم رفته همه میرن میگه تو یاد نگیر . هیچوقت خانوادمو نمیبخشم . بنظرتون باید چیکار کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با یه نفر که امین خانوادت هست حرف بزن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

عزیزم میخوای کاری انجام بدی هیچ وقت نگو بقیه انجام دادن بگو خودم دلم میخواد این کارو انجام بدم شوهر منم وقتی بگم بقیه انجام دادن منم می‌خوام انجام بدم میگه هرکی هر کاری کرد تو نباید بکنی منم از اون به بعد فقط میگم دلم میخواد

خب ببین 

تو که میبینی نامزدت اینجوریه اصلا هر کاری که میخای بکنی رو احتیاج نیست بهش بگی.

میخواستی لیزر کنی میرفتی میکردی.

برای چی به این گفتی؟

مهربون باشیم. دنیا دو روزه. ارزش غصه دار کردن دیگران رو نداره.

چرا همتون به این راحتی میگین جداشو...

دختر به حرف اینا گوش نکن با صحبت کردن بیشتر این اختلاف نظرا حل میشه 

پیشنهاد میکنم برین مشاوره

گرتن بدهی دل ندهی کار خراب است،چون خوردن نوشابه که در جام شراب است...

هرچی گفت نگو چشم 

اتفاقا برعکس گفته هاش هرکاری دوس داری انجام بده تا دهنش سرویس شه

یا خوب میشه یا طلاق 

غیر از این دوحالت که نیست

هرچی بهش رو بدی بدتر پررو میشه 

خونوادتم خدا شفا بده که دخترشونو دستی دستی بدبخت نکنن

من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش...!
خب ببین  تو که میبینی نامزدت اینجوریه اصلا هر کاری که میخای بکنی رو احتیاج نیست بهش بگی. میخو ...

اخه پول ندارم بابام از وقتی ازدواج کردم میگه دیگه خرج تو با من نیست به اون میگم که بهم پول بده اونم بخاطر پولش اینجوری میگه از طرفی هم نمیزارن برم سرکار . 

با یه نفر که امین خانوادت هست حرف بزن

با خانوادم صحبت کردم همش میگن درس میشه تو همه زندگیا سختی هس همه چی گل و بلبل نمیشه فقط سکوت میکنم .... من با اونم میتونستم سختی بکشم ولی نزاشتن...

چرا همتون به این راحتی میگین جداشو... دختر به حرف اینا گوش نکن با صحبت کردن بیشتر این اختلاف نظرا ح ...

ن چون نمیزارن طلاق بگیریم بخاطر ابروشون . مرسی بخاطر راهنماییت حتما میرم مشاوره ❤️ 

منم بابام فقط به داداشام پول میده

زنداداشام باهام لج می کنن و وقتی جوابشون میدم داداشام حمله می کنن سمتم 

از بچگی در حقم بی محبتی و ظلم شد همش دعوا 

ی بار خودکشی کردم ولی متاسفانه نمردم 

خیلی خستم 

باطن غمگینی دارم که حتی نمیتونی تصورش کنی ...
منم بابام فقط به داداشام پول میده زنداداشام باهام لج می کنن و وقتی جوابشون میدم داداشام حمله می کنن ...

منم مثل تو 🥲 فقط از من ب تو نصیحت برای خلاص شدن از دست خانوادت شوهر نکن که اونجا هم بد تر از خونه بابات ایناس .