2777
2789

شوهرم اعتیاد داره ب هرویین شیشه،دیگ رفتیم دهات و همه فهمیدن ولی من گفتم من خبر ندارم اگ هم اعتیاد داشته باشه ،اومدیم خونه گفتم ک من دبگ میخوام برم جداشم ،خونوادش گفت ماشینشو بفروشه بخوابه خونه ،ما نمیتونیم خرجشو بدیم،اجاره خونه شو بدیم حالام ماشینو گذاشته برا فروش خوابیده ور دل من داره تریاک میکشه و شیره در میاره خدایا میخوام سکته کنم فقط ،میام ول کنم برم ،پدرم تازه دو هفته اس کوچ کردن اینجا اجاره نشین خودش بیکار .نمیدونم چ غلطی کنم 😥 قصه خودمو بخورم قصه اونارو بخورم 😭😭

مامانم میگ خانپادش میدونن این ک نمیخواد ترک کنه میگن بزار ماشینو بفروشیم فردا این نره مهریه شو بزاره اجرا ماشینم از دستش دراره،نصف پول ماشین پول طلای منه اون زمان دادم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه نداری؟اگه نداری جدا شو برو سر کار میری کمک خرج اونا هم میشی .یه سریا اعتیاد دارن امیدی هست به خوب شدن یا کار هستن یا وضع مالی خوبی دارن ولی وضع شوهرت جوریه که انتظار میره در آینده تورو هم بفروشه بکشه

باهاش حرف بزن اگه میخ در سنگ نرفت ولش کن برو سر کار پول در بیار  

خیلی حرف زدم تو کلش نمیره میگ باید ۵-۶ماه بخوابم خونه تا ترک کنم،میگ من راضیم تا آخر عمر تریاک بکشم ولی از هرویین راحت شم

ندارم بچه ،اصلا خیلی از جدایی میترسم ،

از چیش میترسی بلاخره توی جدایی ۱ درصد احتمال بده ازدواج موفق داشته باشی یا اصلا راه بهتری پیدا کنی ولی این زندگی که هستی یا باید بچه بیاری که بدبخت کنی خودتم تا اخرش بسوزی و بسازی یا اینکه خودتم درگیر بشی یا بری کار کنی بیاری بدی بکشه .همین اول برو مهریه اجرا بزار همون اول منع از نقل و انتقال پول و ماشین کن که نتونه جا به جا کنه اصلا هم نگو میخوای جدا بشی تا روند پرونده طی بشه

جداشو امیدی نیست این وابستگی به مواد تو هیپوتلاموس مغزه  اونجا یاد آوری میشه ،مث یادآوری  ادار ومدفوعه کسی اگه ایناروفراموش کرد اونم فراموش میکنه.عوض کردن خون و.. همش کشکه اگه صنعتی میکشه ممکنه جونت درخطر باشه.