2777
2789
عنوان

نامزدم اعصابم خرد میکنه با سیاستا

236 بازدید | 11 پست

وقتی از یه چیزی ناراحته میره تو خودش چن روزه ناراحته گفتم چیشده گف نمیتونم بگم و .پرسیدم جریان ب خاهرت ربط داره گف بله و بحث عوض کرد بعد گفتم دلم میخواد باهم راحت باشیم  گف قرار گذاشتیم حریم خانواده هامون حفط  شه گعتم بله ولی انتظار دارم به حریم منم لطمه نزنه خیلی اعصابم خرده جطور رفتار کنم من اصلا ار زندگی خاهرش چیزی نپرسیدم ولی اون فک کرد من میخام فصولی کنم ازین بیشتر میسوزم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلی خیلیا دوس دارن موقع ناراحتی تو خودشون باشن و کسی کاری به کارش نداشته باشه

وقتی اصرار بی جا کردی واسه فهمیدن اینجوری شده

دیگه اصرار نکن،فقط بگو اگه کاری از دستم بربیاد بهم بگو

چرا به حریم تو لطمه بخوره؟؟

ربطی نداره که

شاید خواهرش هم راضی نباشه تو بدونی

به نظرم کار اشتباهی نکرده

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤
گلی خیلیا دوس دارن موقع ناراحتی تو خودشون باشن و کسی کاری به کارش نداشته باشه وقتی اصرار بی جا کردی ...

چن روزه مدام من حالشو میپرسم تا اون بخاطر همین میگم لطمه میخوره خاهرش م خیلی زرنگه خیلی زیاد میدونم اون پرش کرده

گلی خیلیا دوس دارن موقع ناراحتی تو خودشون باشن و کسی کاری به کارش نداشته باشه وقتی اصرار بی جا کردی ...

بنظرم من عروس اون خانوادم باید یکم خبر دار باشم یا نه ؟ کلا از اوا میدونستم مشکل داره ولی هیچیییی نپرسیدم 

چن روزه مدام من حالشو میپرسم تا اون بخاطر همین میگم لطمه میخوره خاهرش م خیلی زرنگه خیلی زیاد میدونم ...

چه ربطی به پر کردن اون داره استارتر؟

نخواسته بگه عه

توهم سعی کن اهمیت ندی به حالش

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤
بنظرم من عروس اون خانوادم باید یکم خبر دار باشم یا نه ؟ کلا از اوا میدونستم مشکل داره ولی هیچیییی نپ ...

من خودم دوست ندارم چیزی از کسی به یکی دیگه بگم..

متنفرم،حتی اگه دوتاشونم صیمیمی ترین آدمای زندگیم باشن

واسه همین همیشه سعی میکنم دوری کنم از توضیح

میتونی از مادرشوهرت بپرسی

بگی فلانی چند روزه تو خودشه،چیزی شده؟

وقتی میبینی نامزدت جواب نمیده هی نپرس..

من خودم دوست ندارم چیزی از کسی به یکی دیگه بگم.. متنفرم،حتی اگه دوتاشونم صیمیمی ترین آدمای زندگیم ب ...

میدونه ولی نامزد فرق داره اینکه با من سرد میشه حوصله نداره رو مخمه مادرشوهرم م در جریان نیس حس میکنم