sahhhel مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 3354 عنوان خوابالو بودم ی کاری کردم 192 بازدید | 5 پست پسرم شیش ماهس ساعت ۶ دیدم داغه هول شدم آستامینوفن دادم بعد ک تبش پایین نیومدتا الان رفتم دیدم پلارژین و اد پیش همن آستامینوفن ی جای دیگس شک کردم نکنه همراه پلارژین اد دادم ک پایین نیومده و یبار دیگه آستامینوفن دادم حالا اگه هر دوبارم استامینوفن باشه خطرناکه ک ب فاصله ی ساعت و نیم بچه دوبار قطره آستامینوفن هر بار ی ذره کم تر از ی سیسی خورده باشه ؟ 1402/01/11 | 07:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پسوریازیس عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 8387 سریع پاشویه کن یه حوله نمدار هم رو پیشونیش بزار من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
sahhhel مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 3354 آب و مایعات زیاد بش بده ک اثرش بره تبش اول ک ساعت ۶ بود اصلا پایین نیومده بود ممکنه تب آدم با آستامینوفن پایین نیاد دیشب تا میدادم میمد پایین
مریییییییم عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 2041 تبش اول ک ساعت ۶ بود اصلا پایین نیومده بود ممکنه تب آدم با آستامینوفن پایین نیاد دیشب تا میدادم میمد ... عزیزم استامینوفن کارش همینه ک تبو پایبن بیاره من هرچی یادم میاد بچه هام میخوردن تب پایین میومد ولی خوب استثنا هم هس.حالا تا ظهر پاشوره کن و مایعات زیاد بده اگه خوب نشد ببر دکتر