2777
2789
عنوان

یه سوال در مورد املاکی

1653 بازدید | 35 پست

خانما.ما دیروز رفتیم املاکی زمین به نام بزنیم حق کمیسیون نفری ۱۵۰۰میشد انداختن گردن ما. گفتن شما باید سه میلیون بدید.من اعتراض کردم ولی شوهر ساده سه میلیون کارت به کارت کرد.املاکی آشنای فروشنده بود الان به نظر شما چکار کنم.همش دارم حرص میخورم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=282611667]مگر نصف نصف نیست چرا انداختن گردن ما.میخوام از املاکی به صنف شکایت کنم[/QUOTE]

ملک چیه؟زمین؟

از شوهرت دقیق بپرس بعد شکایت کن

گاهی یارو زیر قیمت میده ولی در عوض میگه حق کمیسیون املاکی با شما

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین
نمیشه به صنف شکایت کنم

چرا ولی بازم پولت روپس نمیدن فقط ایشون رو میخوان واخطارمیدن بهش 

چون شوهرم املاکیه میدونم ولی شما باید موقع قراردادمیگفتی نیم درصد حق کمیسیون شماست که حساب میکردی میدادی بهشون

[QUOTE= 282611667 ]مگر نصف نصف نیست چرا انداختن گردن ما.میخوام از املاکی به صنف شکایت کنم[/QUOTE] م ...

نه بابا خودم اونجا بودم گفت حق کمیسیون نفری ۱۵۰۰میشه شما بدین.من گفتم چرا ما همشو بدیم فروشنده گفت چون ما تخفیف دادیم.شوهرم سریه سه میلیون کشید

نه بابا خودم اونجا بودم گفت حق کمیسیون نفری ۱۵۰۰میشه شما بدین.من گفتم چرا ما همشو بدیم فروشنده گفت چ ...

خب دیگه یارو تخفیف خوبی داد در عوض حق کمیسیونو‌شما بدین

این عادیه

ما معامله زیاد میکنیم پیش میاد اینجوری

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین
چرا ولی بازم پولت روپس نمیدن فقط ایشون رو میخوان واخطارمیدن بهش  چون شوهرم املاکیه میدونم ولی ...

شاید تقصیر شوهرمه.حوصله کل کل ندارن.اخه املاکی آشنای اونا بود مارو گیر انداختن