خانما.ما دیروز رفتیم املاکی زمین به نام بزنیم حق کمیسیون نفری ۱۵۰۰میشد انداختن گردن ما. گفتن شما باید سه میلیون بدید.من اعتراض کردم ولی شوهر ساده سه میلیون کارت به کارت کرد.املاکی آشنای فروشنده بود الان به نظر شما چکار کنم.همش دارم حرص میخورم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
توی همون املاکی. املاکی میگفت پول محضر رو فروشنده میده.حق کمیسیون بنگاه رو شما بدین.همش طرف اونا ب ...
ببینید گاهی اوقات هنگام معامله دو طرف با هم صلح میکنند و قراری میگذارند که مثلا حق محضر با فروشنده و کمیسیون با خریدار ایا در قولنامه شما این موضوع قید شده و شما امضا کردید،
ببینید گاهی اوقات هنگام معامله دو طرف با هم صلح میکنند و قراری میگذارند که مثلا حق محضر با فروشنده و ...
توی قولنامه نوشتن پول محضر با اونا(فروشنده) ما هم قبول کردیم.اخر دفعه املاکی گفت نفری یک میلیون و پانصد کمیسیون شما بدین.من گفتم چرا همشو ما بدیم فروشنده گفت چون ما تخفیف دادیم(دروغ) شوهرم حوصله ی بحث ندارم سریع سه تومن داد