2777
2789
عنوان

یه سوال در مورد املاکی

| مشاهده متن کامل بحث + 1653 بازدید | 35 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یارو خیلی گیر پوله ولی الان بازار راکده تخفیف زیادی هم نداد

صد و پنجاه میلیون خریدین؟

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین
اتحادیه موظف به پاسخگویی شماست  محل معامله کجابود؟

توی همون املاکی.

املاکی می‌گفت پول محضر رو فروشنده میده.حق کمیسیون بنگاه رو شما بدین.همش طرف اونا بود ایشالا حرومش بشه

نه میگم حق کمیسیون بنگاه نفری یک میلیون و پانصد بود.

حق کمیسیون یک درصد از هر دو طرف میگیرن

مبلغ قرار داد هرچی هست یک درصدش میشه حق کمیسیون بنگاه

مبلغ قرار داد چقدر بود؟

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین

[QUOTE=282612081]۶۰۰میلیون[/QUOTE]

خب خیلی کم گرفته ازتون

ما ۸۵۰ میلیون معامله داشتیم با اینکه بنگاهی آشتا بود فقط از ما ۵ تومن گرفت

در اصل باید هشت و پونصد میگرفت

در اصل باید از شما ۶ تومن میگرفت

از فروشنده هم ۶ تومن

توی همون املاکی. املاکی می‌گفت پول محضر رو فروشنده میده.حق کمیسیون بنگاه رو شما بدین.همش طرف اونا ب ...

ببینید گاهی اوقات هنگام معامله دو طرف با هم صلح میکنند و قراری میگذارند که مثلا حق محضر با فروشنده و کمیسیون با خریدار ایا در قولنامه شما این موضوع قید شده و شما امضا کردید،

من شنیدم نیم درصد میگیرن

نه یک درصد

خیلی بهتون لطف کرده والا

نیم  درصدش هم میشد سه تومن البته

[QUOTE= 282612081 ]۶۰۰میلیون[/QUOTE] خب خیلی کم گرفته ازتون ما ۸۵۰ میلیون معامله داشتیم با ای ...

کمیسیون رو با توجه به شرایط کنونی بازار اغلب توافقی محاسبه میکنند و بستگی به شرایط موجود داره

کمیسیون رو با توجه به شرایط کنونی بازار اغلب توافقی محاسبه میکنند و بستگی به شرایط موجود داره

این که بله ولی من عرف رو عرض کردم که معمولا یک درصد از طرفین

ببینید گاهی اوقات هنگام معامله دو طرف با هم صلح میکنند و قراری میگذارند که مثلا حق محضر با فروشنده و ...

توی قولنامه نوشتن پول محضر با اونا(فروشنده) ما هم قبول کردیم.اخر دفعه املاکی گفت نفری یک میلیون و پانصد کمیسیون شما بدین.من گفتم چرا همشو ما بدیم فروشنده گفت چون ما تخفیف دادیم(دروغ) شوهرم حوصله ی بحث ندارم سریع سه تومن داد