2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من اصلا علائم نداشتم حالت تهوع و اینا نداشتم درد و تب و اینا هیچی 

قبلش یه هفته دستم گرفته بود و درد میکرد بعدها گفتن از علائم بارداری هم میتونه باشه نمیدونم 

ولی بعد از تشکیل قلبش معنی ویار و بارداری رو لحظه به لحظه با تمام جزئیاتش فهمیدم از همون روز تا الان کمردرد دارم 

ویار که نگم برات خودم غذا درست نمیکردم یه بار غذا گذاشتم انقدر بوش بد بود نصفه کاره خاموش کردم 

کل ۹ ماه مامانم برام غذا درست میکرد از بوی نون بدم میومد از آب حالم بهم میخورد شربت آبلیمو و دلستر میخوردم فقط

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

عزیزم انشاله بارداری 

برای بارداریت و صحیح و سالم دنیا اومدنش صلوات فرستادم 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
وای خدا من همش دلپیچه دارم نمیدونم چمه سه روز دیگه موعدمه خدا کنه نینی باشه

انشالله که باشه 

انشالله تو همین سال جدید نی نی دار میشی اگه الان باشه که همین امسال هم به دنیا میاد💃😍🥰

انشالله خدا از دهنت بشنوه بحق این ماه عزیز

انشاله از ته دلم میخوام خدا بهت یه گوگولی تپلی بهت بده 

نذر نمک کن میگن خیلی جواب میده به همسایه هات بده 

منم دعا کن مشکلاتم حل بشه 😘 

انشالله حاجت روا شی عشقم

مرسی عزیزدلم