toz_qermez مدیر عضویت: 1401/06/29 تعداد پست: 3388 عنوان من نگرانم | مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 36 پست من كم حرفم و خيلي تلاش كردم بهتر بشم واقعاااا نمميشه !حالا خيلي نگران ايندم هستم اينجوري نميتونم تشكيل زندگي بدم ارتباطم خيلي بده و اصلا نميتونم كاري كنمتوروخدا بگيد من چيكار كنم بجز مشاوره چي بلديد يادم بديد 1402/01/11 | 00:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
toz_qermez مدیر استارتر عضویت: 1401/06/29 تعداد پست: 3388 من اونجوری دوس دارم ولی دوس دارم تو خونه خودمون با همسرآین م همش شوخی کنیمو بازی شما حتما خودتم كم حرفي اوه؟
khodamammmm عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 40 خواهر دومادتون كه نيس. اونا يه خونواده ديگن چرا ناراضين اخه چ میدونم .تو فکرشم بشینم منطقی براشون توضیح بدم .آخه سنش مناسبه ۳سال ازم کوچیکتره.اعقتقاداتمون کامل بهم میخوره.لباس پوشیدنش همونیه ک میخام.قدوبالامونم ک بهم میاد راست گفتن هر آدمی نون دلشو میخوره
khodamammmm عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 40 ججوري دوس داري؟ تو جمع کم حرف باشه .ولی خونه خودمون تو تنهاییامون همش برام حرف بزنه و تعریف کنه .اذیتم کنه شوخی بکنه .بازی کنیم . خلاصه نشون بده ک کنارم خوشحاله راست گفتن هر آدمی نون دلشو میخوره
khodamammmm عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 40 شما حتما خودتم كم حرفي اوه؟ نه اتفاقا ولی چاخان نمیکنم مث بیشتر آدما .هربحثیو وارد نمیشم .بجز پاقعیت ی کلمم حرف نمیزنم راست گفتن هر آدمی نون دلشو میخوره
toz_qermez مدیر استارتر عضویت: 1401/06/29 تعداد پست: 3388 تو جمع کم حرف باشه .ولی خونه خودمون تو تنهاییامون همش برام حرف بزنه و تعریف کنه .اذیتم کنه شوخی بکنه ... من ميترسم همون پيش شوهرمم خجالتي باشم.خب يه پسر وقتي ميبينه يه دختر كم حرفه ميترسه پيش شوهرشم كم حرف باشه بخاطر همين اونو نميخوادش
khodamammmm عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 40 من ميترسم همون پيش شوهرمم خجالتي باشم. خب يه پسر وقتي ميبينه يه دختر كم حرفه ميترسه پيش شوهرشم كم ح ... منکه خودم بحرفش میارم .اون روش نمیشه بکه خب خودممیپرسمک جواب بده . راست گفتن هر آدمی نون دلشو میخوره
toz_qermez مدیر استارتر عضویت: 1401/06/29 تعداد پست: 3388 منکه خودم بحرفش میارم .اون روش نمیشه بکه خب خودممیپرسمک جواب بده . دعا كن يه پسر مهربون دلسوز و شوخ گيرم بياد بخاطر داشتنش هر روزشكر گذاري كنم چون حق من نيس تنهايي تنها مشكلم كم حرفيه