2789
عنوان

من نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 36 پست
حالا كي گفت زبان بد؟ نميخوم كه مردمو فحش بدم ميخوام حرف بزنم سرگرم بشم بقيه علاقه من بشن وقتي پيشم ...

والا ما پسرا در ب در دنبال یکی مث شماییم کمو حرفو گزیده گو

راست گفتن هر آدمی نون دلشو میخوره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تمرین کن مثلا برا خودت یه جمعی رو تصور کن و باهاشون در مورد یه موضوعی صحبت کن تو ذهنت تصویر سازی کن ...

من تو تصوراتم جای رییس جمهور تو سازمان ملل حرف میزنم😂😂😂😂😂😂😂😂

تصوراتم خوبه اما واقعيت اصلا نميتونم اجرا كنم  طرف اصلا تحويلم نميگيره اونوقت نميدونم چيكار كن ...

خب بشناسه ، میدونی چیه؟ اول باید خودت قبول کنی که باید تغییر کنی و روابطتت بهتر بشه و برات راحت باشه این کارو انجام بدی  بعدش اطرافیانتم میپذیرن ، برای هر تغییری خودتی که باید بخوای و تلاش کنی وقتی زمان بگذره برا بقیه هم غادی میشه و گذشته براشون کمرنگ میشه و یادشون میره

خب بشناسه ، میدونی چیه؟ اول باید خودت قبول کنی که باید تغییر کنی و روابطتت بهتر بشه و برات راحت باشه ...

خيلي خيلي سخته

اولش همه پست ميزنن من خيلي ناراحت ميشم و خجالت زده … خيلي دلم نازكه

من تو تصوراتم خوشگلترين دختر فاميلم و قد بلند 😂 قدبلند نيستم ولي قيافمو دوس دارم

من تو تصوراتم دنبال با دخترمورد علاقم رفتیم مهمونی تاپیکموبخون

خيلي خيلي سخته اولش همه پست ميزنن من خيلي ناراحت ميشم و خجالت زده … خيلي دلم نازكه

بله خب شیرینیش به همینه، هر کاری اولش سخته بعد ناخوآگاه برات جا میفته، واسه همین میگم اول تصور کن و تمرین، بعدش تو دنیای واقعی فکر کن داری با تصوراتت حرف میزنی اصلا برات مهم نباشه که به خودت استرس بدی و سخت باشه

من كه نديدم  هركي مياد سمتم ميبينه كم حرفم و خجالتي ميزاره ميره  بهش برميخوره

من اونجوری دوس دارم ولی دوس دارم تو خونه خودمون با همسرآین م همش شوخی کنیمو بازی