2777
2789
عنوان

حسودی به بچه

260 بازدید | 17 پست

دوستان شوهر من چند سال بود همش تا حرف از بچه میزدم خوشش نمیومد یعنی از شرایط می‌ترسید الان چند وقته آقا راضی شده که اقدام کنیم ولی کلا هر موقع بچه میبینه بخصوص دختر بچه غش و ضعف میره منم حرص میخورم شدیدا حس میکنم دارم حسودی میکنم یجور دیگه واکنش نشون میدم روم نمیشه بهش مستقیم بگم با بچه های فامیلت توجه نکن امروزم به بدبخت تهمت زدم از خودم خیلی ناراضی

اینم بگم من از سال دوم زندگیمون واقعا دوست داشتم بچه داشته باشیم ولی مامانمو شوهرم مانع شدن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه بچه چیه جزدردسرحسودی نمیخادمیاددنیاپدرتودرمیاذه تابزرگ شه اززندگیت لذت ببرکه روزای خوبته

گل گفتی

این سایت جز تلف کردن وقت و عمرو اینترنتتون هیچکار دیگه ای براتون نمیکنه ...خودمم کم کم میخام برم 💔😐 میدونی بی ارزشی اطرافیانم کی برام ثابت شد؟زمانی که سگ ۱۰تومنی ارزشش برام از قیمت ادم تو دارک وب که ۲۰میلیارده برام بیشتر شد.....تازه تو از ۲۰میلیاردم یا شایدم بیشتر بارزشی اینو یادت نره 😉 خشونت علیه #زنان همیشه یه چشم کبود و دندون شکسته و خلاصه دهن پر خون نیست بابا گاهی وقتا اون اضطراب کوفتیه ک تو جون زن گذاشتن که فکر میکنه باید لاغر تر مهربون تر خوشکل تر #باکره تر خانه دار تر باشه تا خودشنباشه تا برای یه مرد کافی باشه 💔 اره همون نقابی ک تو صورت همه #زنان گذاشتن ازدواج مایه بدبختی و بزرگترین خشونت علیه یه زنه میدونی چرا؟! کدوم مردیه ک برده جنسی شبانه روزی داره بدش میاد کدومشون از کیسه بوکس مفتکی اشپز خدمتکار خیاط ودستگاه جوجه کشی بدش میاد؟ :) #نه.به.ازدواج.با.مرد.ایرانی. #نعلت.بر.زن.ستیزان 
خب به چی حسودی میکنی متوجه نیستم

وقتی میبینم همسرم با یه بچه ای حرف میزنه نازش میکنه همش نگاه میکنه گرم میگیره من خودمم عاشق بچه هام ولی وقتی اون گرم میگیره دیگه از اون بچه هم بدم میاد

مگه بچه چیه جزدردسرحسودی نمیخادمیاددنیاپدرتودرمیاذه تابزرگ شه اززندگیت لذت ببرکه روزای خوبته

از یه جایی به بعد از تنهایی خسته میشی من دیگه متنفرم حتی پیک‌نیک ساده هم با شوهرم برم چون مسببش خودشه 

از یه جایی به بعد از تنهایی خسته میشی من دیگه متنفرم حتی پیک‌نیک ساده هم با شوهرم برم چون مسببش خودش ...

شوهرداری میگی تنهایی؟! خوشی زده زیردلت

تنهایی ندیدی عزیزم تنها منم که شوهرم فوت شده الانم تک وتنهادارم زندگیمومیگذرونم. 

بعدابه حرفم میرسی

Dunyada olumden baskasi yalan
منم اولای ازدواج حسودیم میشد انقد ک ب خواهر زادش توجه میکرد یعنی اونو میدید من کلا کنار بودم بعد الا ...

نه برا من اینطور نیس که به من توجه نکنه کلا شوهرم فوق العاده باشعوره از این ناراحت میشم که بچه منم الان میتونست سه چهار سالش باشه و اینکه این همه مدت الکی میگفت نه بچه دوست ندارم درصورتیکه عاشق بچه اس

شوهرداری میگی تنهایی؟! خوشی زده زیردلت تنهایی ندیدی عزیزم تنها منم که شوهرم فوت شده الانم تک وتنهاد ...

خدا بیامرزه عزیزم بلاخره سبک زندگی و خواسته های هر کسی فرق داره شاید خیلی زود دوتایی بودن برا من تکراری شده 

خدا بیامرزه عزیزم بلاخره سبک زندگی و خواسته های هر کسی فرق داره شاید خیلی زود دوتایی بودن برا من تکر ...

ممنون گلم❤️

سعی کن تکراری نشه ازلحظه لحظه کنارشوهرت لذت ببروقدرشوبدون بچه رو هم هر موقع خدامصلحت بدونه بهت میده 

Dunyada olumden baskasi yalan