2777
2789
عنوان

بلایی که دوستم سرشوهرش اورد

1025 بازدید | 49 پست

دوستم یه مدت قهر کرده بود حالا موضوعشون خانه گمانی و دست بزن داشتن پسره بود که پسره کلا انکار کرد بعد کلنجار رفتن زیاد دختره خودش پیام میزنه پسره بیا دنبالم .بعدم پسره خوشحال به شوهرم زنگ زد گفت زنم برگشته و اینا منم گفتم خداروشکر شام بیاین اینجا.دوستم که اومد فهمیدم که سیاست مداریه الکی برنگشته و نقشه داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه یه روزی نوشتی لایک کن

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
اگه یه روزی نوشتی لایک کن

😂😂😂

باید نازززز بیای

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
لایک شوم دیده شوم بلکه پسندیده شوم🤣🤣 ببینم کی بقیه شو بلده😁

لایک شد دیده شد خیلی پسندیده شد 😂

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜

اومد بهم گفت رفتم پیش وکیل .راهنماییم کرده گفته برو همون محضری که عقد کردی اونجا بگو مهریه مو میخام بزارم اجرا .بعدم کپی های شناسنامه و کارت ملی و عقد نامه شوهرتو بهت میدن میری شورا و بعدش مهریو میزاری اجرا..حالا وکیل گفته زود برو خونه قبل اینکه بفهمه و عدم تمکین برات بگیره و پیامک احضاریه براش بیاد.

شوهرش وحشیه استرس دارم براش  .اونم کنارشه .دوستم که ریلکس بود گفت من تمام اموالشو توقیف کردم .نمیتونه یه ذره شو بفروشه و یا به اسم کس دیگه ای بزنه .میخام به این شرط ازش بگذرم که حق طلاقو بده بهم