2777
2789
عنوان

دارم میمیرم💔😭😭

791 بازدید | 29 پست

اه من ترم سه دکترا بودم ول کردم چون دانشگاه ازاد هزینه هاش زیاد بود

ععد الان میخوام بخونم دولتی قبول بشم 

الان خونه فامیلای شوهرم هستیم هعی عمه شوهرم تیکه میندازه  شوهرمم نیست لای زنا منم زبون ندارممم

دختر عمه شوهرم میخواد دکتری شرکت کنه الان وقت بیشتری داره من مامان دوتا نوزادم💔وقت ندارم بخونم قبول نشم باید تیکه های بیشتری بشنوم 

میتونید از من برای مهارت های زندگی و توسعه فردی بانوان کمک بگیرید .

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کسی که شعورش نمی رسه و تو جمع شما رو به سخره می گیره ، دکتراش بدرد خودش می خوره اول بره فرهنگ آداب و معاشرت رو یاد بگیره

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓
مگه همه باید دکترا بگیرن 

نه ولی اینا رقابت درسی دارن 

مادرشوهرم و یکی از جاریش انقدر اذیت شدن از اینا خودشونو جدا کردن 

ولی ما باید رفت و امد داشته باشیم مجبورم بشنوم

کسی که شعورش نمی رسه و تو جمع شما رو به سخره می گیره ، دکتراش بدرد خودش می خوره اول بره فرهنگ آداب و ...

قبلن میدونست معدلمم کم شده بود بخاطر سقطم افسردگی گرفتم درست نخوندم 

هعی میگفت اره معدلت چنده؟ هنوزم مثل قبل رتبه اول دانشگاهتونی؟ دلبری میکنی با نمره هات یا نه و...