2777
2789
عنوان

دارم میمیرم💔😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 29 پست

ج نده های فوضول بزن سر پوزوشن

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با آرزوهاشون دفن میشن✓♡کاربری پنجمم هست🥲دیگ با شماره پسرخاهرشوهرم عضو شدم  نی نی یار دست از سر من بردار😑

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اوه اوه چه دنیای زشتی برا خودت ساختی دختر.حتی تو درس خوندن هم چشم و همچشمی میکنید؟؟؟ . بشین خونه برا ...

برام اهمیتی نداره واقعا این چیزا تو فامیل خودمونم هست

از این اذیت میشم که زخم زبون بشنوم  

میتونید از من برای مهارت های زندگی و توسعه فردی بانوان کمک بگیرید .

اسی خدا شاهده الان دیپلمه هایی رو سراغ دارم ک لذت میبرم از اینهمه خانوم بودنشون. انقدر قشنگ سر خونه زندگیشون نشستن ک ادم از دیدن هنر خونه داری و شوهرداارییشون لذت میبره. منی ک سالها خودمو اسیر درس خوندن کردم وقتی تو جمعشون میشینم متوجه عمق فاجعه ی زندگیم میشم . هیچی ازش نفهمیدم جز استرس امتحان و شهریه های فلان و کتابا و جزوه های درهم برهم . 

قبلن میدونست معدلمم کم شده بود بخاطر سقطم افسردگی گرفتم درست نخوندم  هعی میگفت اره معدلت چنده؟ ...

واقعا حال این آدمهای معلوم الحال رو نمی فهمم 

چقدر عقده دارن چقدر رفتارشون  از آداب اجتماعی به دوره 

شبیه بچه های کلاس اولی هستند واقعا تاسف رووباید برای این قشر از جامعه خورد 

عزیزم سعی کن بهشون توجه نکنی سخته ولی چه میشه کرد 

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓

خوب به کسی نگو میخوای شرکت کنی اگه قبول شدی بعد بگو  اگرم نشدی بگو من به خاطر بچه ها کنکور ندادم وگرنه الان قبول میشدم

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
خانم جان شما ک نمتونی از خودت و اهدافت و تصمیماتت دفاع کنی چطور میخای از تز دکترات دفاع کنی؟؟

تز دکتری درسیه من میتونم از صدجا بیارم قانعشون کنم مثل دفاعیه کارشناسی ارشد 

این زبون درازی و جواب دادن هست که من نمیتونم 

سلام بزرگوار 

اعصاب و ذهن و فکر و روح و جسم شما با ارزشتر از اینه که با این حواشی پر بشه 

ان شاءالله نگاهتون به خداوند کریم باشه این حواشی رنگ میبازه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اسی خدا شاهده الان دیپلمه هایی رو سراغ دارم ک لذت میبرم از اینهمه خانوم بودنشون. انقدر قشنگ سر خونه ...

خود عمش سطح چند حوزه داره 😏 ولی پز دخترشو میده

و البته قدر دان خداوند مهربان باشین بابت نعمت دوفرشته کوچولویی که به شما سپرده شده✨

الحمدلله رب العالمین

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

اونی ک بهت تیکه میپرونه یه بیسواد مطلقه. بره فوق دکترا و پروفسوریشو هم بگیره برات یه طبل توخالی باشه .  . چون هیچوقت ادم تحصیل کرده ای ک شعور و درک و ادب داره ب دیگران بخاطر سوادش متلک نمیپرونه . خاصیت علم و دانش اینه ک ادم هرچقدر سرشار از علم میشه ب همون اندازه متواضع میشه و احساس میکنه ک هیچی نمیدونه . اونی ک ادعای دانستن میکنه از همه نادانتره . 

خود عمش سطح چند حوزه داره 😏 ولی پز دخترشو میده

خب پز بده. شما چرا خودتو ناراحت میکنی؟چرا ب خودت میگیری فدات؟؟ بنظرمن زیادی حساسی . رو اعتمادبنفست بیشتر کار کن و خودتو همونجوری ک هستی دوست داشته باش.