2821
2789
عنوان

اقدامی ها

246 بازدید | 27 پست

سلام دوستان من حدودا هفت روز پیش بعد رابطه لکه بینی شروع کردم و از اونجایی ک موعد‌پریودم بود فک کردم پریود شدم ولی انگار نبود اولش ک با خونابه شروع شد ینی ترشحاتی ک انگار خون خیلی روشن قاطیشونه رفته رفته قهوه ای شد و ترشح بود  بیشتر دسمال میکشیدم میدیذم فقط یکی دوبار ب نوار اونم خیلیی کممم همراه با درد فراوان رسید اونم قهوه ای بود و بدون لخته الان هفت روز ک میگذره هنوزم ترشحات قهوه ای دارم دل درد و کمردردم دارم دیروز دیگه پاک بودم یه تست گذاشتم هاله کمرنگ انداخته امروز باز ترشح قهوه ای بنظرتون باردارم ؟در حد دستمال کشیدنه و خون نیس،کسی تجربه داشته در ضمن هاله با نور گوشی بالا دیده میشه 

🥹🙏🏻میشه برای مادر شدنم یدونه صلوات بفرستی؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

7روز پیش رابطه داشتی الان بیبی چک زدی 😐

نه بابا 😂منظورم این نیست من تو اقدامم ۱۳ماه قبل داشتم رابطه در واقع 

🥹🙏🏻میشه برای مادر شدنم یدونه صلوات بفرستی؟

بچه هم داری؟

منم چنبار ایطور شدم ولی بعد پریود شدم حالا شما انشالله بارداری همه مث هم نیستن الانم دوسه روز ا موعدم گذشته درد پریودی هم دارم ولی نمیشم 😐

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹
بچه هم داری؟ منم چنبار ایطور شدم ولی بعد پریود شدم حالا شما انشالله بارداری همه مث هم نیستن الانم د ...

دارم دوتا، امیدوارم اگه دلت بچه میخواد ک مشخصه میخواد امسال بچه دار شی،

زمان همه چیزو مشخص میکنه بهترین کار اینه ک بیخیال باشی و همچیو ب خدا بسپری و چتروز دیگه آز خون بدی انشالله ک بارداری

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  13 ساعت پیش