2777
2789
عنوان

اقدامی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 27 پست
دارم دوتا، امیدوارم اگه دلت بچه میخواد ک مشخصه میخواد امسال بچه دار شی،

مرسی گلم البته با اسی بودم☺️

آره من با اینکه پسرم شلوغه ولی دلم ی دختر میخواد چون سنم بالاس و میخوام هر دورو باهم بزرگ کنم ک بعد ی نفس راحت بکشم البته شوهرم چندتا میخواد ولی من همون یدونه دیگه حالا چ دختر چ پسر چون پسرمم تنهاس فرقی نمیکنه فقط ی همبازی باشه ولی دختر باشه دیگه بهتر😍😀

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹
مرسی گلم البته با اسی بودم☺️ آره من با اینکه پسرم شلوغه ولی دلم ی دختر میخواد چون سنم بالاس و میخوا ...

اهان اخه ب من جواب دادی فک کردم اسی ازم پرسید 😅

من ک دهنم با دوتا سرویس شد، اصلا دیگه مثل قبل حال و حوصله ندارم از ماه سوم بارداری ب شدت تنبل و بی انگیزه شدم، از وقتی ام ک دنیا اومد افسردگی گرفتم، اگه مجبور نبودم دومی نمیاوردم ولی مجبورشدم، شوهرم زد زیر قولش ک بچه نمیخواد منم پسرمو اوردم پیش خودم گفتم یکی بیارم ک دهنش بسته باشه و با پسرم بدرفتاری نکنه و حق بگم نمیکنه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی گلم البته با اسی بودم☺️ آره من با اینکه پسرم شلوغه ولی دلم ی دختر میخواد چون سنم بالاس و میخوا ...

من پسرمو ب موقع اوردم 23سالم بود ولی دومی  34ساله بودم یعنی پارسال بازم بنظرم تفاوت سنیم با دخترم زیاد شد تو این سنم حال و حوصله خیلی کمتر میشه

اهان اخه ب من جواب دادی فک کردم اسی ازم پرسید 😅 من ک دهنم با دوتا سرویس شد، اصلا دیگه مثل قبل حال ...

ن عزیزم رو پیام کسی ریپلی نکردم‌ بگذریم 😀خداحفظشون کنه آزه واقعا بچه حوصله میخواد من الان ۳۳سالمه

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹
بچه هم داری؟ منم چنبار ایطور شدم ولی بعد پریود شدم حالا شما انشالله بارداری همه مث هم نیستن الانم د ...

اخه فردا هشت روزه اینجوریم یچیز عجیبیه اصلا لخته و اینا نیست هم نمیدونم فقط از بلاتکلیفی دربیام ، هشت ماهه ازدواج کردم بچه ندارم 

🥹🙏🏻میشه برای مادر شدنم یدونه صلوات بفرستی؟
دارم دوتا، امیدوارم اگه دلت بچه میخواد ک مشخصه میخواد امسال بچه دار شی،

ممنون عزیزم ان شاءالله هر چی خیره پیش بیاد برامون

اخه فردا هشت روزه اینجوریم یچیز عجیبیه اصلا لخته و اینا نیست هم نمیدونم فقط از بلاتکلیفی دربیام ، هش ...

آخه عزیزم

انشالله ک هر چی خیره پیش بیاد

موعدت چندم بود اگه ی هفته عقب انداختی الان باید نشون بده دیگه ولی  آز دیگه دقیق تره

من بچه اولم ۱۲روز گذشت تابی بی زدم آخه میترسیدم بزنم منفی دربیاد مث دفعه های قبلش

هر چی شد بیا اینجا خبرمون کن

آخه عزیزم انشالله ک هر چی خیره پیش بیاد موعدت چندم بود اگه ی هفته عقب انداختی الان باید نشون بده د ...

پریودیم نامنظمه ولی بخوای حسابش کنی عمون موعدم بوده این  لکه بینی ها

آخه عزیزم انشالله ک هر چی خیره پیش بیاد موعدت چندم بود اگه ی هفته عقب انداختی الان باید نشون بده د ...

سلام عزیزم ازمایش دادم منفی بود و هنوز بعد از دوهفته هنوز ترشحات قهوه ای دارم و درد پریودی لابد کیستی چیزیه امروز میرم پیش دکتر ببینم چ مشکلی واسم پیش اومده😢دعا کنید برام

سلام عزیزم ازمایش دادم منفی بود و هنوز بعد از دوهفته هنوز ترشحات قهوه ای دارم و درد پریودی لابد کیست ...

سلام‌ گلم 

آخه اشکال نداره چون تو اقدامی پیش میاد ولی آره حتما برو دکتر 

منم همون روز ک گفتم روز بعدش پریود شدم ۵روز تاخیر داشتم فک کردم باردارم😑خیره انشالله خدابزرگه

سلام‌ گلم  آخه اشکال نداره چون تو اقدامی پیش میاد ولی آره حتما برو دکتر  منم همون روز ک ...

خیره ان شاالله،این علائم های مزخرف ادمو دلخوش میکنن الکی اخرشم هیچی ب هیچی البته فک کنم از ی طریقی هم مثبته این واکنش های بدن این ینی. اینکه رحم داره خودشو اماده میکنه 

سلام پیرزاده هستم مشاور سلامت طب سنتی و مزاج شناسی

برای درمان ناباروری .فیبروم . کیست تخمدان به روش گیاهی و اصلاح مزاج و اصلاح سبک زندگی واتساپ و یا روبیکا پیام دهید و نوبت خود را ثبت کنید ویزت و مشاوره رایگان برای شما عزیزان

09920651747