2777
2789

سزارین کردم.خیای خوب بود.سختیش تا ده روز بود

الانم باردارم فقط از اون آمپول بی‌حسی میترسم.درد نداره ها فقط ترس داره  

خدا رو شکر در طرفی ایستادیم که اصلی ترین دشمن هرزه ترین و جنایتکارترین آدمهای روی زمین هستیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تجربه هر کسی متفاوته من یبار پرسیدم یکی گفت تا ۱ سال خونریزی داشتم از خونه نمیتونستم بیرون برم

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
سزارین کردم.خیای خوب بود.سختیش تا ده روز بود الانم باردارم فقط از اون آمپول بی‌حسی میترسم.درد نداره ...

بعد ی سوال شکمتون بعد از زایمان خیلی پف کرده بود یا نه مثلا چند روز بعدش به حالت عادی برگشت؟

سزارین کردم.خیای خوب بود.سختیش تا ده روز بود الانم باردارم فقط از اون آمپول بی‌حسی میترسم.درد نداره ...

۱۰ روز بعدش یعنی ادم میتونه پارک اینا بره کافی شاپ اینا؟

بعد ی سوال شکمتون بعد از زایمان خیلی پف کرده بود یا نه مثلا چند روز بعدش به حالت عادی برگشت؟

مال من زود برگشت ماه بعدش با لباس اصلا معلوم نبود

ولی مال بعضیا همونطور گنده میمونه

خدا رو شکر در طرفی ایستادیم که اصلی ترین دشمن هرزه ترین و جنایتکارترین آدمهای روی زمین هستیم

۱۰ روز بعدش یعنی ادم میتونه پارک اینا بره کافی شاپ اینا؟

حالا تو میخوای روز یازدهم بری پارک و کافه؟  

عمرا حال داشته باشی.چون بی جون و بی‌حال میشی و دلت میخواد فقط بخوابی

حالا تو میخوای روز یازدهم بری پارک و کافه؟     عمرا حال داشته باشی.چون بی جون و بی‌حال می ...

۸ ماهه میخوابم خسته شدم دلم میخواد بیرون برم ولی استراحت مطلقم دیگه حالم بهم مبخوره از استراحتو خواب

اون که اره ولی خب اولین زایمانم هستش ترس داره

منم میترسم من زایمان اولم قرار بود سزارین شم بچه ۵روز زودتر طبیعی به دنیا اومد از ترس داشتم سکته میکردم فکر میکردم زنده بیرون نمیام بیشتر از درد استرس داشت منو میکشت ولی به محض اینکه بچه به دنیا اومد اصلا دیگه درد نداشتم ۵.۶ساعت بعدشم اومدم خونه طبیعی فقط همین خوبه که سرپا میشی ولی بعدی و میخوام سزارین انتخاب کنم و از درد بعدش خیلی میترسم